Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (122)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(122)
    • 5 Csillag(106)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/06/2021

    Jó termék, szállít, ahogy ígértem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2017

    Светит, конечно, не так ярко как на картинках, но в темноте видно. Качество конструкции так себе, долговечность вызывает большие вопросы. Внутри батарейка CR2016 и два самых простых светодиода.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2017

    Work perfeclty and with a good light. Problems, you will need glue to fixed the wire to the light, and the wire could be widther but it have a good lenght.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2018

    I got the pink colour. At this price the quality is cheap and it’s not as bright as in the photos. Might need a piece of tape to hold the light portion onto the clear tube portion because mine doesn’t stay together properly. Could use some improvement where the parts connect. Not a great design.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2019

    Нашийники супер. Можна кріпити як хочеш чи навіть вкоротити. Для маленьких порід саме те що треба.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2019

    Gutes Produkt, ich hoffe, dass die Batterie nicht schnell verbraucht ist. Schön, dass es 3 Leuchtmodi gibt. Ich bin zufrieden und ich hoffe, dass der Hund meiner Tochter es auch mag.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2017

    Pros. Bonito collar para perro que en mi caso uso para localizar mi mascota en la oscuridad. Con. El encapsulado de la electrónica no tiene ningún tipo de estanqueidad. Me parece propenso a averiarse por humedad. A veces cuando el perro se sacude se paran las luces.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2018

    perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2018

    Mit szól hozzá a cicus még nem tudom? Remélem tetszik majd neki...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Minden rendben van a jó minőség érdekében

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 876
    • Ft9 824
    • Ft6 807
    • Ft8 186
    • Ft5 566
    • Ft11 724
    • Ft3 977
    • Ft3 928
    • Ft6 807
    • Ft3 272
    • Ft17 358
    • Ft5 566
    • Ft8 140
    • Ft11 138
    • Ft9 496
    • Ft5 569
    • Ft4 894
    • Ft4 537