Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/09/2019

    رائع جدا وجميل على جميع الاصعدة جودة ممتازة توصيل بسرعة ممتازة تغليف بطريقة ممتازة جدا جدا انصح بالتعامل مع البائع

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2020

    Kiváló, nagyon csinos. Megéri várni a szállítás hónapját. Én itt maradok veled.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    Ok this is a very very cool pipe its big and just looks cool. shipping was fast and well packaged nothing broke and its just cool. might be ordering a few more for some friends

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • JOSEPH
    SA
    23/02/2021

    szép termék és gyors szállítás szolgálja a célját, amelynek személyes újrahasználható koponya fej design üvegcső ivószalma

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2019

    حبيت المنتج بس مع ((( الأسف ))) في اول استخدام يوجد فيه تهوية من جهة الفك ولا اعرف طريقة الترجيع او التبديل الرجاء المساعدة I liked the product but with (((regret))) in the first use there is ventilation from the side of the jaw and do not know how to rewind or switch so Please help me Please help me Please help me Please help me Please help me

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2019

    Excellent quality and well made, as a collector of anything to do with sculls, These will be added to my collection. I will be getting the entire set.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2020

    vékonyabb volt, mint mások, de szép és sima átmenet,fasa kicsi, mint a kívánság, de nem sokkal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2020

    nagyszerűen néz ki Oké, hogy a dohányzás miatt négyzetes fenék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2020

    ดรโอดดี

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 543
    • Ft2 454
    • Ft2 846
    • Ft3 188
    • Ft2 846
    • Ft3 897
    • Ft2 488
    • Ft3 913
    • Ft2 846
    • Ft3 558
    • Ft3 389
    • Ft4 310
    • Ft4 270
    • Ft4 625
    • Ft1 995
    • Ft3 207
    • Ft7 705
    • Ft6 049