Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (88)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(88)
    • 5 Csillag(85)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/08/2020

    A legjobb vásárlás, amit valaha tettem!! Csendes és jó benyomást. És bár lehet, hogy képesek lesznek érintőképernyőt tenni rá, az igazság az, hogy hozzászoktam ehhez a Krealitás interfészhez. Az ár egy alku segítségével bármilyen kupon megtalálható a Telegram nyomda csoportok. A szállítmány szuper gyors volt, 4 nap alatt otthon volt. Szuper jól csomagolt és védett. 100% ajánlott vásárlás!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2020

    the delivery was fast enough, about 5 days. it's my first 3d printer, first one was the cat precharged on the sd card. there were a little stringing wich i corrected for the next print, all other print were ok after this. overall priny quality is really stunning, everything was in the package, built was really easy. i'm really happy with this printer, i will further update this review in the near future.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    the printer arrived today, 17th december, 2 days later than seller promised parcel's a little bit BANGed, as shown i will update this review as soon i will install and print something!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    très belle et imposante machine l assemblage se fait en moins d'une heure et elle a l air très silencieuse. reçu avec deux jours d avance trop content

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Just arrived, fast delivery. Seems to have had a rough trip. Hope nothing is brokken or bent. Time Will show when it is gathered and put to Work. Sven

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    A termék gyorsan érkezett, de problémákkal. Először is egy kis karcolás a konzolon a szállításból, másodsorban problémáim voltak a de 2 motor gombok forgatásával, hogy felemeljem az X tengelyt, ahogy az utasítás mondja. További vizsgálat után rájöttem, hogy a bal motor tengelye teljesen összehajlik, így az X tengely mozdulatlanul mozog. Hogy oldhatnám meg ezt? Hozzácsatolom a képeket, hogy lássam, mi folyik itt. Még valami, majdnem minden csavar kilazult. Kérem, gyorsan válaszoljon, alig várom, hogy használjam a nyomtatót, és ebben az állapotban nem is tudom bekapcsolni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    The printer arrived quickly well packed and undamaged. I've even got import tax compensation from Banggood under the price insurance program. The printer itself is reasonably good. I've expected a bit better quality from Creality. The glass table is wrapped and can't be calibrated, which leads to most of the problems. Most probably I will have to replace it. Also the extruder's motor steps were heavily mis-calibrated. Support from the manufacturer is minimal - it is impossible to download current firmware and it is hard to find answers to the questions. As a summary - the printer is good. But does not work out of the box. It takes lots of efforts to set it up and calibrate everything properly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Egy gép, amely nyomtat nagyon jól könnyen összeszerelhető és nagyon jó nyomtatási minőséget használ. A szállítmány nagyon gyors volt ajánlom ezt a gépet meglepetten hagytam, mivel csak összeszereléssel nyomtat, anélkül, hogy bármit megérintene

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Az árut sértetlen állapotban kaptam. Most boldogan nyomtat az új nyomtatómmal. A szállítás egy kicsit lassú IMO, megrendeltem az árut 11.11 és ma kaptam meg, összesen 14 nap cseh Finnország. Különben boldog vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    mega zufrieden... schnelle Lieferung und super 3d Drucker

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft48,168
    • Ft79,250
    • Ft12,428
    • Ft40,399
    • Ft80,493
    • Ft45,371
    • Ft5,280
    • Ft5,902
    • Ft60,914
    • Ft74,277