Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (4230)
  • Kép (874)
  • Videó (14)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(4230)
    • 5 Csillag(4022)
    • 4 Csillag(165)
    • 3 Csillag(18)
    • 2 Csillag(11)
    • 1 Csillag(14)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/07/2021

    Kiváló választás a személy a lo költségvetés. Persze vannak jobb modellek is, de az ár/hatékonyság azt hiszem, hogy nehéz legyőzni. A beállításban is sokat lehet változtatni. Az egyik negatív szempont a kiegyenlítő csavarok. Elég nehéz rávenni őket, hogy együtt dolgozzanak. Azt is szeretem, hogy össze kell raknom az egészet a dobozból, egy kicsit oktatási, mint egy RTP gép. Biztosan veszek még egyet, ha ezt valahogy ellopják, vagy felgyújtják. 🤣

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Très bonne imprimante, aucun problème avec elle est top pour sont prix. Seule demol c'est de la réglé le calibrage pour l'impression c'est casse couille à faire et il faut être très patient. J'ai mis plus 1 semaine pour l'avoir en main et comprendre heureusement que y'a YouTube lol 😂 . Programme en Anglais mais facile à comprendre.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2021

    Imádom ezt a nyomtatót. Határozottan szükség van beállítására és a megfelelő beállítás, de nagyon szeretem, hogy milyen könnyű volt összeszerelni. Jól és biztonságosan csomagolt minden csavar és alkatrész könnyen felismerhető volt. Szerelés volt körülbelül 2 óra, de lehetett volna gyorsabb, ha nem dolgoztam az összeszerelés során :) A nyomatok, amelyek a képen nem készültek a minta izzószál benne a csomagban. Azt hiszem, az a szál nem volt túl jó, az első próbálkozásra csak „beégett" az ágyba. Miután kicseréltem az izzószálat, úgy tűnik, minden megfelelően működik. A szállítás gyors volt, és nyomon követés biztosított.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    That's it, she finally arrived with super-fast delivery from Czechoslovakia. Just like my first Ender 3D PRO, the delivery is perfect. When opening the package, the packaging quality specific to Créality. All the parts are wedged in cells machined to the dimensions of the parts preventing any risk of movement of the parts between them and therefore no contact between them even by big shocks during transport. the KIT is complete with an extra touch of quality. The plug of the power outlet intended for Europe as indicated for the delivery site. Everything is there and sufficient for assembly, even the tightening tools and the spatula to remove the remains of PLA. I bought separately from Banggood everything necessary to transform it into Ender 3D Pro and I keep the old parts safe in case of breakage. I'm going to install the auto-leveling kit, the upgraded extruder and the silent controller card there. The first test in its basic version worked perfectly but with the glass plate that I find ideal for the collage of the subject at the start of printing, and especially the ideal take-off even for a very fine piece as soon as the glass plate has cooled. The piece peels off without resistance, Happiness as soon as we take these first steps with this printer. Texte source 621 / 5000 Résultats de traduction Its price with this offer was so attractive that I did not hesitate to order this second printer. With prints that last almost 8 hours, the second machine will give me more flexibility to work in parallel on smaller pieces. In addition, there are all kinds of objects in STL files on the specified sites that there is no difficulty in finding what you want. It will remain for me to test the ABS yarn for more resistant prints and the new yarns that exist for these machines. I am very satisfied with this quality material which gives very good results. The benchy is a good stress test like the printing of a horizontal plane above the heating plate. AWESOME....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2021

    Gépi futás, 100%. Össze tudtam gyűjteni a videókat és a nyomtatott kézikönyvet követve. Kifizettem a vámbiztosítást, és megkaptam az összeget, amit visszaszámoltam.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    amazing printer, self assembly was tricky but there are some real detailed guide on youtube. I have already used it to upgrade my printer to even a higher standard. great value printer!!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Igazán lenyűgöző készlet! egyszerű használni, és nyomtat jól a dobozból, a doboz kinyitása az első nyomtatás alatt volt 2 óra. kiváló nyomtatási minőség ilyen alacsony áron. rendelte az Egyesült Királyság raktárából, és 3 nap alatt érkezett

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2022

    Már vártam, hogy felülvizsgálja, így kaptam a lehetőséget, hogy használja az új Ender 3. Oké, gyorsan megszereztem a csomagot Nyugat-Kanada-ba. Könnyű volt összerakni még a félig kifakult utasítások ellenére is. ez már fut és nyomtatás nagy! Nagy árat fizettem érte. Még az utófizetést is használtam. Ez megkönnyíti a dolgomat. Hamarosan veszek egy másikat! Vásárolja meg ezt a 3D nyomtatót, ha jó olcsó, frissíthető nyomtatót szeretne! ez nyílt forráskódú!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2022

    Amazing printer, very fast shipping, only 2 days from Spain warehouse, and the package was good and everything was secure! The instructions on the SD Card make the printer really easy to assemble and once you install cura or prusaslicer the settings are pretty much plug and play with some minor tweaks. 100% recommend it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2021

    2機種目の3dプリンターなんですが、すごく性能も良いし、 なにより安い!!!!(Amazonよりも) まえの小さい機種とほぼ同じ値段でかえました! なにも初期不良などもなく!問題なく使えてます!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$229.99
    • US$129.99
    • US$159.99
    • US$569.00
    • US$218.30
    • US$409.00
    • US$381.14
    • US$459.99
    • US$438.89
    • US$479.00
    • US$668.75
    • US$1,149.99
    • US$288.74
    • US$369.00
    • US$259.00
    • US$199.99
    • US$206.00
    • US$8.99