Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3185)
  • Kép (656)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3185)
    • 5 Csillag(3069)
    • 4 Csillag(101)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/01/2021

    Nagyon jó ár-érték arány. Összeraktam körülbelül két óra, Ez nem bonyolult az utasítások nagyon világos, de vettem az időmet, hogy érvényesítse az egyes részek, és hogy minden rendben lesz az egyetlen hátránya az, hogy nem jól központosított a bázis, így használtam egy ék, hogy ne ing. Konfiguráció és szintezés nagyon könnyen elvégezhető előtt volt egy delta, és egy rémálom volt, mivel ez a folyamat is kézi, de ezzel csak meghúzás vagy lazítás az alap és kész. Nem tartalmazza az USB kábelt, hogy csatlakoztassa a többi PC tartalmazza az összes tartozékok és eszközök szükséges a szerelvény.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    A kreativitás Ender3 Pro az első nyomtatóm, így új vagyok a 3D nyomtatás egész világában. Miután elolvastam jó néhány véleményt a különböző márkákról, úgy döntöttem, hogy az Ender3 Pro-t az Ausztráliában található, az Ausztráliában található. Úgy tűnik,hogy egy nagyon aktív közösség a felhasználók és ajánlott nagy tanácsot módosítások és frissítések. Az összeszerelés viszonylag egyenes volt, a mellékelt nyomtatott lapon a legtöbb lépés könnyen érthető és probléma nélkül teljes. Nagyon fontos, hogy az összes tartóelem, extrudált sínek, futók stb., pontosan illeszkednek, különben újra meg kell csinálni a beállítást, ha az összes összeszerelt. Mindig lesz egy bizonyos mennyiségű végső kiigazítás (tweeking) tenni, ha teljesen összeszerelt bár. Az összeszerelés után, és először bekapcsolva, úgy tűnt, minden úgy működik, ahogy kell. A képernyő könnyen olvasható volt, és minden funkció működött, amikor átlépte a menüt. Egyenlítettem az ágyat, ami nagyon könnyű a nagy beállító kerekekkel, és úgy döntöttem, hogy két különböző modellt nyomtatok ki a mellékelt TF kártyáról, és az első nyomatokhoz, amit valaha csináltam, tökéletesen kiderültek. Tudom, hogy sok mod és frissítés van az Ender3 Pro számára, de ha minden nyomom olyan jó, mint ezek, nem látom magam, hogy szükség lenne bármilyen frissítésre a közeljövőben, de talán néhány mod és kiegészítés, amit kinyomtathatok a gépen, hasznos lenne. A 3D nyomtatásban új személyként nagyon elégedett vagyok az Ender3 Pro teljesítményével. Kösz, Bummjó.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    Boldogan és elégedetten megrendeltem a nyomtatót múlt hétfőn, és ma megkaptam 5 nap után. És hogy teljesen őszinte legyek, tegnap nem vettem fel. Én egy teljesen új 3D nyomtatás, de könnyen összeszerelt nyomtató. Pro tipp, ha van néhány probléma ellenőrizze az ágykiegyenlítés. Tehát igen szuper elégedett az én vásárlás, és biztosan ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Impressora 3d espetacular, com ótima qualidade- preço, nos primeiros tempos demora-se um pouco mais a tentar ajustar todos os parâmetros mas depois é super fácil imprimir. O filamento branco que vinha na embalagem ainda deu para 3 impressões pequenas. A montagem da impressora demorou cerca de 1h mas foi bastante simples, com todas as ferramentas necessárias e ainda trouxe peças suplentes. O pacote chegou super rápido (3 dias).

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Kiváló 3D nyomtató egy kezdő, könnyen indítható. Szükséges néhány frissítést, hogy tökéletes legyen. ProS: olcsó, könnyen indítható, kompatibilis az Ulti CURA szoftver. CONS: A minőség-ellenőrzés jobb lehet, mert a nyomóágyam egy kicsit meggörbült (konkáv középen), hozzá kellett adni néhány papírlap a mágneses szőnyeg alá, a Z tengelyes léptető motor volt néhány hajlított csapok kellett kiegyenesíteni. Nincs tartalék öv a készletben, íj cső van némi játék, íj cső csatolók kell frissíteni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    impresionante , aún estoy aprendiendo a utilizarla pero así de primeras un diez !!! el envío llego en dos días , el producto llega perfectamente embalado , montaje en 1 hora facilísimo . para el precio que tiene para iniciarse en la impresión 3d me parece una impresora impresionante , recomendadidiismo .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    I am giving this five stars even tho it was delivered to the wrong address on the Dec. 22 and I did not get the printer until Dec. 30. It was delivered to a house several streets away and they were good enough to finally bring it to me. I tried contacting Banggood several times but got no response. While trying to resolve this problem I also found another problem with Banggood's website. If you need to change the email address you had better do it before the old email stop working because you have to get a confirmation from the old address before you can enter the new one. Now, with that said, the printer came well packaged and I was able to assemble it with no problems. There were several Youtube videos that were very helpful in getting my printer assembled quickly and with few problems. The printer works very well and I love it. Unfortunately I will not be using Banggood's website anymore because I have no way to change to my new email address. Sorry for the long review, but I order a lot of products online and I feel that if I am able to save someone a little time by letting them know what I experienced then it's worth it. Hope this helps, Ohawk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    nagyon jó koldusok nyomtató. Rengeteg extrát rendeltem hozzá, sok munkát vártam, hogy tisztességes ujjlenyomatot kapjak, de... Egyiket sem kellett használnom, kivéve az üvegágyat! (az alumíniumágy egyáltalán nem egyenes, és az ágyat üveglap használata nélkül nagyon nehéz kiegyenlíteni). Először a tesztkutyát nyomtattam ki, aztán egy fedőt az ernyő hátuljára. Minden 100% A feleségem már egyetért az ötlet, így nyerj helyzet! most, hogy egy zárt!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    I using it 1 week now and it came at greece in 10 days! I didn't have any experience about 3d printers, but its assembly and software are very easy and simple to use! The assembly took me about 1:30 hour without rushing. The difficult part of all the assembly or using, is the bed leveling. You have every time to check out the bed level, cause the bed its shelf isn't straight. At this problem solution is using a glass instead of the magnet plate. The printer comes with 2 nozzles, one 0.2 and one 0.4. Careful what nozzle you are using, so the file options that you want to print maches at your nozzle size, otherwise your prints would not be good. The best think about this printer, is that there are many many after market upgrades that will make it even better! I am very happy about it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    A termék jól érkezett, egy kis dudorral a dobozon (a csomagból), de semmi sem sérült meg. Könnyű összerakni, ha követi a kézikönyvet, és még könnyebb, ha támogatja magát egy videó bemutató, Én még soha nem szerelt 3D nyomtató, ez az első alkalom, és nem lett bonyolult. Január 22-én rendeltem, és február 17-ig érkezett, a probléma az volt, hogy a csomag soha nem kísérelte meg a csomagom átadását, és nem szóltak arról, hogy el kellett mennem érte. El kellett mennem a csomaghoz (mexikói futár), 615 pesos adót kellett fizetnem kb...., így végül február 23-ig tudtam a csomagomat megkapni, a probléma nem az adófizetés, inkább ez a „szolgáltatás" a futár Mexikó, ez nagyon rossz, Ez egy kicsit több, mint egy óra áll kívül a helyszínen, és néhány kezeli az ügyfelek több. Teljesen ajánlom ezt a nyomtatót, ha csak azt szeretné, hogy kísérletezzen, vagy kezdje el a világ 3d, de ha lehetséges, fizetni egy másik csomag, az én esetemben minden ment „jól" nem „elveszett" a csomag, De sok minden történhet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft57 218
    • Ft5 749
    • Ft75 683
    • Ft7 699
    • Ft5 749
    • Ft114 739
    • Ft5 749
    • Ft78 410
    • Ft2 355
    • Ft90 520
    • Ft45 408
    • Ft14 529
    • Ft727
    • Ft1 396
    • Ft2 622
    • Ft905
    • Ft391
    • Ft59 335