Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1886)
  • Kép (396)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1886)
    • 5 Csillag(1781)
    • 4 Csillag(93)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/09/2020

    Ez az első 3D nyomtatóm. Nagyon jól csomagolt. Az utasítások világosak, és nagyon könnyű összeszerelni, végül rengeteg videó szerelést talál, plusz van egy nagy közösség a nyomtató körül, tanácsokkal és fejlesztésekkel. Ha adhatok egy tanácsot, : - A szerszámok rendelkezésre állnak, de ha jól felszerelt, használja a sajátját, mindig jó eszközökkel dolgozik. - Nyomaték keresztben - A nyomatékot nem szabad túllépni - Minden tengelynek zökkenőmentesen kell mozognia, játék nélkül, sem kemény helyszínen. - Ha kemény foltot vagy túlzott játékot kap, ellenőrizze az övfeszítőt és a csapágyak fölötti excentrikust - Ágyegyenlítés sokkal könnyebb egy sor tapintó mérők, használtam 0.10 a 0.15mm Nagyon értékelem, hogy 60g PLA biztosítottak, hogy néhány próbát. Könnyen kezelhető, találtam egy kalibrációs modellt az izén és kinyomtattam. Nagyon lenyűgözött az első nyomtatás minősége és pontossága. A zaj leginkább a meleg rajongótól származik, és elviselhető. Összefoglalva, nagyon ajánlom ezt a nyomtatót.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    This is my first 3D printed and i can't be more happier! It took me 1 hour to assemble and adjust everything. The machine works perfect. For everyone who wants to buy a 3D printer: Go for it, you can't do nothing wrong. There are hundrets of videos and Tutorials in youtube für this Special printer.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Il prodotto è eccellente, secondo me best buy,ha una qualità di stampa impressionante, lo schermo è user-friendly, infatti neanche leggendo le istruzioni era intuitivo, mentre per l'assemblaggio ho avuto qualche problema:il fine corsa del asse Z l'avevo messo troppo basso , di conseguenza non riuscivo a livellare bene il piatto di stampa poiché si scontrava contro lo stepper-motor dietro, quindi dopo un ora avevo capito il problema, il secondo problema riscontrato era che i cuscinetti in alcune parti(hotend,piatto di stampa) erano troppo allentate oppure troppo strette, io essendo un principiante non sapevo come aggiustarlo( il piano di stampa traballava),di conseguenza mi sono rivolto a inthernet, per il resto apparte questi inconvenienti mi ci sono trovato benissimo, anche perché il Nozzle si riscalda velocemente, il piatto un po' meno, la macchina dispone anche di un comodo cassetto degli attrezzi, e delle manopole per tensionare le cinghie più facilmente,Ve la consiglio come stampante 3D sia che siate del principianti che degli esperti , però se vedete che il piano traballa stringetelo con la chiave in dotazione.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Kiváló csomagolás. Nagyon szép prezentáció és minőség/ár arány. Már működik a dobozon kívül. Az első 3D nyomtatóm, elégedett a termékkel, valószínűleg több mint 50 órányi nyomtatási idővel rendelkezik az első 2 hétben. Javasolná, hogy vásárolni, csak legyen türelmes az ágy szintező és tiszta ágy jobb tapadás.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    A bit strange thing: Once I opened package and started counting items if nothing is missing I noticed there was one screw missing on coupler and one screw for tensioner. After one more time checking the box I found the missing coupler screw after all of packaging material in box corner. Also I found tensioner screw kinda stuck in tensioner unit itself so it was all fine in the end so if you are missing some screws they might not be in the bag. I also had a bit of issue with logistics as somebody wrote 77 with black marker on the package right on top of my phone number so it took 5 aditional days (3 work days) to sort things out with logistics firm as they didn't noticed the number that was basically unreadable. About printer: Once everything is done it works nice out of the box. First print came out from supplied sd-card without any tweaks Overall great product for nice price. Would recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Nagyon lenyűgözött ez a 3D nyomtató. Jött v4.2.2 alaplap az ultra csendes TMC Stepper meghajtók. Csak a rajongókat hallom, amik hasonlóak ahhoz, mint egy játékgép hangja. Az ágy összeszerelése és kiegyenlítése után már készen állt a nyomtatásra. Néhány javaslat tőlem: Összeszerelése közben a nyomtató nézni egy 3rd party bemutató, hogyan kell helyesen csinálni a szerelvény. Jobb, ha elsőre jól csináljuk. A krealitás videója egy kicsit túl gyors és hiányzó részletekkel. Ez egy jó és nagyon alapos https://youtu.be/JTN6jtB5mqk Szerezd meg a Marlin szoftver legújabb előre lefordított verzióját a Jyers Github oldalon. Minden, amit tudnod kell, ott van. Ez ugyanaz, mint a raktárkészlet, de sokkal újabb és hozzá sok funkciót, valamint a biztonsági intézkedéseket. Frissítse az ágykiegyenlítő rugók a sárga is. Olcsók, és sokkal hosszabb ideig tartja az ágyat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Nagyon le vagyok nyűgözve. (Találtam YouTube videók hasznosabb, mint a mellékelt kézikönyv) és kaptam meglehetősen jó nyomatok a kezdetektől (újra a következő ágykiegyenlítő tanácsot YouTube útmutatók), az alapértelmezett beállításokat egy Ender 3 a Cura a Mac. Még mindig sokat kell tanulni, de nagyon elégedett vagyok a minőséggel a dobozból, mint első alkalommal 3D nyomtató felhasználó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    It's alive! Banggood delivered in under a week UK-UK. Supremely well packed. A couple of successful prints so far but much tuning to be done. The Z stepper motor doesn't sit flush against the profile. Took me over an hour messing around with shims to make it sit down. The wiring under the print bed fouls on the Y stepper. Bad design and not enough clearance. Pain in the a** to level the first time because of this, and the stock springs are rubbish. Order the sturdier yellow ones and it'll make leveling a one off event. The hot end fan is pretty noisy. But for the money, it's awesome and a with a few tweaks it can complete with very expensive printers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2021

    Le istruzioni presenti nella scatola sono in inglese, inoltre sulla pendrive c'è un video di come si monta la stampante. Il montaggio è abbastanza semplice, bisogna solo stare attenti alla perpendicolarità dei pezzi e all'allineamento della struttura. La qualità di stampa dipende molto dall'assemblaggio. Su internet ci sono diversi firmware custom che migliorano le prestazioni della stampante. La stampante che ho ricevuto monta la scheda madre 4.2.2 e non la 4.2.7. Ho avuto un piccolo problema con un cavetto che era danneggiato e mi è stato inviato subito un cavetto sostitutivo, ottimo servizio assistenza. Conviene sostituire subito le molle originali del letto di stampa poichè sono troppo morbide e la stampante perde facilmente il livellamento. Ottimo il fatto che nella confezione sia presente anche un pò di filamento per provare subito la stampante. Su internet si trovano diversi file da stampare per vedere se la stampante è stampa correttamente o ha problemi sulla meccanica o sulle impostazioni di stampa. Consiglio l'acquisto. A questo prezzo non si trovano stampanti che stampano così accuratamente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    i have fixid and checked all details. when i give electricity power supply is blowed up. 230 volt switch was open but when i open it, it blowed up. how is possible. i will share it all my network. now i need to new power supply. i have shared this site with my director friends for shopping but they gave up because this trouble

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft105 657
    • Ft111 712
    • Ft81 438
    • Ft172 261
    • Ft139 259
    • Ft138 913
    • Ft139 519
    • Ft151 368
    • Ft30 271
    • Ft34 964
    • Ft33 299
    • Ft69 628
    • Ft118 884
    • Ft36 026
    • Ft84 465
    • Ft126 849
    • Ft114 739
    • Ft24 216