Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (207)
  • Kép (37)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(207)
    • 5 Csillag(192)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/02/2022

    la impresora aun no la he montado pero tiene pinta de ser muy robusta , con buenos acabados . la caja viene con algunos desperfectos pero la impresora parece que no , buen embalaje , envío muy rápido

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2021

    A legjobb vásárlás, amit idén csináltam. Nagyon boldog vagyok. Gyors és minőségi szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2021

    Kiváló gép. Minden kétséget kizáróan bármilyen kérdésünkre számíthatunk. Látogasson el Fly3Dtech, kereskedők P.T. Köszönjük minden ügyfelünknek, akik bíznak és támogatják munkánkat. Gratulálok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Az első 3d nyomtató, és nagyon boldog vagyok vele. Az utasítások jobbak is lehetnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Nagyszerű! 3 nap alatt megjött! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Nagy termék! Ez ad nagy elégedettség!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2021

    minden tökéletes, szállítás nagyon gyors!! eladó 100% ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    Nos, nem vagyok túl boldog, hogy az ágy a második benyomás része lett a „háló", remélem, adnak nekem egy megoldást, hogy miért kár, hogy egy ilyen termék ilyen kevés ideig tart, különben azt mondhatom, hogy a gép nagyon jól megy, Két csillagot adok, hogy miért, mint mondtam, helytelennek tűnik, hogy amibe kerül, az olyan kevés minőségű alkatrésze van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    I have had this printer for a few days now 31-05-2020 (see photos). Setup was very easy. All wiring is colour coded. You can't go wrong any where, when assembling this 3D printer. The only problem I had, is that the Bowden tube didn't hold on to the filament feeder on the back. A few tweaks with the different size C-clips that came with the package, helped with the Bowden tube problem though. To my amazement, this printer came with the Mean Well 500w power supply (see photo) and version 2.2 Creality chipset (see photo). In the package it had everything to get me started. IE: Micro card, USB Micro card reader, 200g white PLA filament, and tools etc. My first print was the "George Floyd I can't Breathe" plaque at 84 gram weight (see photo). It wasn't the best print. I had to adjust the nozzle temp to 200c and bed at 65c. When I did this, I made the "4 monkeys on a stone wall cup" (see photo) that came in the micro SD card. Now all my prints are spot on :-) This is the best beginners 3D print machine with a medium work area IMHO. Thank you BangGood!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    llego en perfecto estado,se.monto fácil y rápido, tiene una gran área de trabajo,muy cómodo el tema de calibración con el bl touch,la compre para hacer piezas grande y las hace muy bien,debería de dar opción de poder escoger el hotend,por ejemplo un v6 y otro extrusor, el que trae de serie esta bien,pero es mejorable le doy 5 estrellas,buena calidad a un buen precio la recomiendo es la impresora 3d de gran tamaño de lo mejor que hay en el mercado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$199.00
    • US$189.00
    • US$389.00
    • US$24.99
    • US$379.99
    • US$289.00
    • US$256.99
    • US$259.00
    • US$369.00
    • US$409.00
    • US$2.40
    • US$29.99
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$4.61
    • US$2.59
    • US$1.79
    • US$5.76