Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (212)
  • Kép (37)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(212)
    • 5 Csillag(197)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/06/2020

    I have had this printer for a few days now 31-05-2020 (see photos). Setup was very easy. All wiring is colour coded. You can't go wrong any where, when assembling this 3D printer. The only problem I had, is that the Bowden tube didn't hold on to the filament feeder on the back. A few tweaks with the different size C-clips that came with the package, helped with the Bowden tube problem though. To my amazement, this printer came with the Mean Well 500w power supply (see photo) and version 2.2 Creality chipset (see photo). In the package it had everything to get me started. IE: Micro card, USB Micro card reader, 200g white PLA filament, and tools etc. My first print was the "George Floyd I can't Breathe" plaque at 84 gram weight (see photo). It wasn't the best print. I had to adjust the nozzle temp to 200c and bed at 65c. When I did this, I made the "4 monkeys on a stone wall cup" (see photo) that came in the micro SD card. Now all my prints are spot on :-) This is the best beginners 3D print machine with a medium work area IMHO. Thank you BangGood!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    llego en perfecto estado,se.monto fácil y rápido, tiene una gran área de trabajo,muy cómodo el tema de calibración con el bl touch,la compre para hacer piezas grande y las hace muy bien,debería de dar opción de poder escoger el hotend,por ejemplo un v6 y otro extrusor, el que trae de serie esta bien,pero es mejorable le doy 5 estrellas,buena calidad a un buen precio la recomiendo es la impresora 3d de gran tamaño de lo mejor que hay en el mercado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    recibido muy rápido, todo muy bien embalado, muy contento, recomendado cien por cien, ya ensamblado y funcionando perfecta. muchas gracias al vendedor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2020

    Bloody fast delivery and $200 cheaper than anywhere else. so worth the money.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2021

    A legjobb vásárlás, amit idén csináltam. Nagyon boldog vagyok. Gyors és minőségi szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Ez az első alkalom, hogy vásároltam, és kellemesen meglepődtem! Fantasztikus üzletet kötöttem a gyorsvásáron! Őszintén szólva voltak aggályaim, mivel a nyomtatónak az európai raktárból kellett származnia, és én az Egyesült Királyságban vagyok. Az üzlet túl jó volt, hogy adja át, és a szállítás ingyenes volt! A szállítást 3-5 nap alatt jegyezték meg, és a nyomtatóm 5 napon belül megérkezett, és minden jó. Ráadásul ez az első 3D nyomtatóm, és imádom. Volt egy jó tapasztalat a bensőséges és nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással és a termékkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2021

    entrega más que rápida, poco más de 24h desde el pedido. impresora robusta y con un acabado muy bueno.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    packing was great, bit of damage on electrical connection but bent the prongs back in to shape. works great. day 1 of 3 completed and she's still going smoothly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2020

    A legjobb nyomtató a méret vs ár tartományban, előre összeszerelve 90%, IT nekem egy óra, hogy befejezze és bekalibrálja azt

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2022

    la impresora aun no la he montado pero tiene pinta de ser muy robusta , con buenos acabados . la caja viene con algunos desperfectos pero la impresora parece que no , buen embalaje , envío muy rápido

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$399.99
    • US$299.00
    • US$399.99
    • US$329.00
    • US$339.00
    • US$469.00
    • US$399.00
    • US$499.00
    • US$299.00
    • US$322.00
    • US$299.00
    • US$139.00
    • US$169.00
    • US$369.00
    • US$212.00
    • US$249.00
    • US$219.00
    • US$462.00