Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(13)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/07/2021

    ez a második - az első sérült telepítése új BLT-és bal nagy karcolások, amelyek nyomtatva az alján az összes nyomatok, így rendeltem ezt, mint egy csere - tökéletes tapadás és tapadás - sima nyomatok minden alkalommal, amikor szeretem ezt a lemezt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2019

    The microporous coating is not flat, and adhesion of this coating is not very strong for me, I have some warping (even after cleaning with 90 alcohol) ... Only positive point with this microporous coating: no need for spatula to take off the print. Fortunately, on other side there is a glass SUPER Flatness, on this glass I put spray glue, and like that my prints are without warping. I recommend to use this product with the side glass, with the black coating back, it gives a nice appearance.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    Excelente funciona de maravilla.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    Hard to get PETG to stick without glue, will be testing further but i think it works fine with pla if you clean it before use

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2021

    Top termék alternatíva sok más típusok. Évek óta használom, és soha nem volt gondom a tapadással...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2021

    Nagyszerű termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    Stocked all my ender and cr-10's with these and far superior than normal glass in my personal opinion

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    15 napba telt, míg Amerikába érkeztem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Gyorsan megérkeztem... Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2020

    Kiváló minőségű, azonnali postázás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 566
    • Ft15 887
    • Ft61 912
    • Ft8 330
    • Ft3 928
    • Ft9 834
    • Ft3 780
    • Ft4 914
    • Ft15 507
    • Ft7 940
    • Ft84 842
    • Ft97 945
    • Ft65 188
    • Ft130 703
    • Ft7 531
    • Ft16 264
    • Ft2 267
    • Ft44 072