Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (577)
  • Kép (53)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(577)
    • 5 Csillag(562)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/12/2020

    I got 4.2.2, satisfied! Works excellent. I am little bit worried because i cannot get echo in pronterface with actual settings. (Maybe it´s just my bad that i cannot setup it correctly). Uploaded latest Marlin firmware via usb cable with no single problem while using a visual code studio. I just can recommend this, super silent, easy installation. Ordered before Xmas and came super quickly even in this bad situation.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2021

    Nagyon jól néz ki. Még nem telepítettem, de nem látom, hogy gond lenne. A tétel jól csomagolt, és megérkezett mindössze 3 nap ingyenes szállítás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    i ordered the 4.2.7 board but i was send a 4.2.2 board, i believe this must be a mis-hap. I would like to receive a 4.2.7 board as i want the silent stepper motors so please be in touch.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    tökéletes, gyors szállítás és az ár volt a legjobb bárhol. telepítve, amint megérkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    ce que je voulais la bonne version.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Enviando conforme anúncio, onde tudo ocorreu conforme tratado. Muito rápido o envio!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Azonban a rendelésem tovább tartott, hogy befejezze a részvények miatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    chegou muito rápido, pouco mais de 10 dias após o envio. não fui taxado. funcionando perfeitamente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    v 4.2.7 ;) arrived in one week UK -> CZ. gonna hook it up this weekend!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    hibátlan!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft62 103
    • Ft6 017
    • Ft16 464
    • Ft7 681
    • Ft3 656
    • Ft58 935
    • Ft7 316
    • Ft1 461
    • Ft2 465
    • Ft1 825
    • Ft1 461
    • Ft82 065
    • Ft1 198
    • Ft2 193
    • Ft7 918
    • Ft67 173
    • Ft28 514
    • Ft17 845