Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (599)
  • Kép (60)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(599)
    • 5 Csillag(571)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/05/2021

    Excellent packaging, except from a little dent on the side the box sustained no damage at all during transit. Everything is packed in a very sturdy box. All the items are protected inside the box by a tailor sized foam inlay. Very very good indeed, packaging leaves nothing to be desired at all. (I wish more products where packed this way, would save a great deal of frustration caused by items getting damaged or broken during transport.) This attention to detail installs confidence in the product as well. I have read many good things about this sensor (it is version 3.1) and hope it performs well for me too. There are many video's out there explaining installation of this sensor on various mainboards so I do not expect any problem. Hopefully this brings me a step closer to that "perfect first layer".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • GDLVIP3
    BG
    13/04/2021

    The box was damaged, but thankfully the content was intact. Very, should I say extremely long delivery period ( and that coming from the UK ). Not tested yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Fogadás 10/12 napon belül. Kiváló termék! Viszonylag egyszerű telepítés (kivéve, ha mint én van ragasztó, hogy távolítsa el a csatlakozók az alaplap), szoftverfrissítés, offset beállítás és a G29 hozzáadása a szeletelőben (például Cura). Most, hogy minden rendben van, végre van egy megfelelő kiegyenlítésem az ágynak az egész felületen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    was a challenge but got there in the end. fits ender 3 v2 but has an adapter which attached to the LCD ribbon cable port - make sure you follow the wiring diagram and cant go wrong. make sure red cable is to VCC as per diagram.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Semma product buyed from Tamilnadu, chennai. It tooks 2months to arrive in corona period.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Jól működött. Az ISPUSB kábel igazán hasznos volt az új szoftver telepítéséhez, és az összes szükséges csavart belefoglalták. A folyamat könnyen követhető volt, és most már más szoftverek telepítése is lehetséges. A BLT-tüst eredeti, nem párhuzamos, és még a cipzáras nyakkendővel és egy extra szonda is jött. Mindent egybevetve egy nagyon jó üzlet és nagy javulás a nyomtató.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Nem számítottam rá, hogy ez ilyen jó lesz az ár és mások véleménye miatt, de annyira lenyűgözött. Nagyon jól becsomagolva. Könnyen telepíthető. Ne ellenőrizze kétszer a kék / piros / sárga vezetékeket, amikor csatlakoztassa őket az alaplap. Ki kellett cserélnem a csapokat a dugón, ahogy volt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    il ne manque rien, c'est parfait. j'ai reçu le colis un peu plus tard parce que je l'ai commandé d'Amérique. produit officiel de Creality, en bon état... que dire de plus? c'est parfait!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    The product seems high quality and the shipping from China was faster than expected and without delay in customs. I have not installed yet but have watched several videos on youtube so I am prepared😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    nagyon jó minőségű, nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz azonban az útmutató nagyon rövid, Azt tanácsolom, hogy nézd meg a youtube videót, hogyan kell telepíteni, ha nem tudod

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 049
    • Ft7 722
    • Ft17 658
    • Ft62 437
    • Ft6 986
    • Ft18 024
    • Ft1 835
    • Ft3 676
    • Ft2 478
    • Ft7 961
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft117 226
    • Ft3 676