Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1682)
  • Kép (172)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1682)
    • 5 Csillag(1578)
    • 4 Csillag(90)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/12/2020

    Arrived 7 days after ordering, packaging was in good condition. tracking info was accurate and I was emailed and sms'd key updates on delivery, have not used yet and will update later if I can. overall for purchase and order was a positive experience

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    the product has finally come and its an perfect condition but as i put in the review the outer box is damaged a little but overall the product is in perfect condition sealed and same color i ordered

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Mindig ezt az izzószálat használom, mert magas a minősége. Általában légmentes csomagban kapom, de ezúttal laza a levegő. Mindegy, még mindig elégedett vele. Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    I always use this brand of filament only this time o received one item not air tight the other one is good sealed airtight hope it will work ok and it didn't catch moisture fast shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    A minőség még hátravan, mivel még nem használtam. De pontosan úgy néz ki, ahogy leírták, és nem lehet felülmúlni az árat. Úgy tűnik, hogy az izzószál következetesen az orsóra van csomagolva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    absolute fantastic filament using on a Creality cr10 v2 that i purchased also from Banggood at 200 on nozzle and 60 on bed with superb results defo recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    very nice it came fast I'll recommend it 👍 and very will packaged but little bit damaged on the outer box the item is safe and in perfect condition

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    j'ai reçu mon produit apres 15jrs livraison rapide le produit est comme decrit merci banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    vásárolt az első 3D nyomtató minden jól csomagolt és nagyon jó szál nyomtatáshoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Cardboard box a bit crumpled but thats not an issue, the actual spool is in good condition

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft59 850
    • Ft7 765
    • Ft54 961
    • Ft5 799
    • Ft115 731
    • Ft76 336
    • Ft5 799
    • Ft913
    • Ft9 768
    • Ft82 141
    • Ft79 088
    • Ft61 069
    • Ft14 654
    • Ft733
    • Ft1 408
    • Ft2 644
    • Ft394
    • Ft3 075