Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(34)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/02/2021

    Le pulegge sono ben fatte e precise, non ancora testate sulla stampante ma su banco ruotano in modo preciso, i cuscinetti sembrano di buona qualità!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Fast shipping. Quality product. What I don't like: I had to go to Pick-pack for the package. I do not understand why? Gyors szállítás. Minőségi termék. Amit nem szeretek: Pick-pack pontra kellett menni a csomagért. Nem értem, hogy miért?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Gyors szállítás és a minőség nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    jó állapotban érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    More POM wheels, always worth having lots of spares around when you are using Creality 3D printers, and I am the proud owner of an Ender 3pro and an Ender 5 pro. Most of the POM wheel damage is done on transit, 7 wheels damaged in my case. So it's worth replacing them all once a year for smooth prints. The picture shows the sort of problem you can get if your printer is jolted, so always worth having a few spares around. Happy is the man with spares.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    POM kerekek, mindig érdemes sok tartalék körül, ha használ Creity 3D nyomtatók, és én vagyok a büszke tulajdonosa egy Ender 3pro és egy Ender 5 pro. A legtöbb POM kerék sérülése szállítás közben történt, 7 kerék sérült az én esetemben. Így érdemes cserélni őket évente egyszer sima nyomatok. A kép azt mutatja, hogy milyen probléma lehet, ha a nyomtató megrázódott, így mindig érdemes néhány tartalékot körülvenni

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Wheels are made of good quality materials, and works just as good as the original parts.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Kupoval jsem si je jako náhradní takže je zatím nemám odskoušené ale vypadají stejně jako originální za příjemnou cenu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    3rd order received and still same good quality. 90 wheels in total and not one defective. Very happy indeed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Not my first order, and won't be my last. Super smooth and every one exactly uniform to the next one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft62 437
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft117 226
    • Ft2 204
    • Ft2 577