Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (447)
  • Kép (54)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(447)
    • 5 Csillag(394)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/10/2021

    Jó kis mikrométer. Jó ár, ezzel elégedett vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    exatamente igual ao anúncio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    A minőség a célba egy kicsit tisztességes, de nem kérhet többet ilyen alacsony áron. U.i.: A doboz eltört

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2021

    Vettem két (2). A műszerek jól néznek ki, de a dobozok eltörtek. Várok új esetekre, majd remélem, hogy minősíteni szolgáltatás és termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2021

    Igen, értem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2021

    Megérkezett összetörve

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2019

    Slankmatis plastikinis,ekranėlis praktiškai nuolat rodo skaitmenis,pavyksta tik trumpam išjungti bet netrukus vėl jis įsijungia...Kokybė daugiau prasta nei tinkama,tiesiog žaislas vaikui bet ne įrankis.Mikrometrss šiek tiek patikimiau atrodo,metalinis,bet matavimo paviršiai kreivai sueina susukus į "0" padėtį.Labai nepasitikėčiau matavimo tikslumais.Tikėjausi šiek tiek geresnės kokybės,na bet kokybė turi šiek tiek didesnę kainą tad labai liūdėti negaliu nusipirkęs žaislų tiesiogine prasme.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2019

    The seller, where high-quality packing of the goods? Where some bubble wrap? why was my product crushed? why rod micrometer misaligned? What is happening? RAM rotation Ter while I was not corrected? it's a precision instrument! The MIC quality for the price!!! but a bent micrometer for the price....did I have to ask you to pack? do I need to take care of the product I bought? What is happening? where is the button pack my stuff efficiently, so it does not railsa?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2017

    Slightly smaller than I expected. The zero calibration is not exactly accurate. I measured a 9 mm diameter. Caliber and micrometer give more or less the same reading. For my non-professional use and for the price, it's okay.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2020

    a caixa veio quebrada e não foi por causa dos Correios porque a embalagem estava com uma fita transparente tenho certeza que paguei pela caixa e ainda tem o risco que a caixa ao quebra poderia ter danificado a ferramenta que é uma ferramenta de ( precisão) não fiquei 100% satisfeito por isto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$36.99
    • US$62.99
    • US$49.99
    • US$62.99
    • US$63.99
    • US$8.99
    • US$249.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$64.99
    • US$59.99
    • US$55.99
    • US$53.99
    • US$75.99
    • US$129.99
    • US$67.84
    • US$17.31