Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (997)
  • Kép (94)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(997)
    • 5 Csillag(951)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/03/2021

    Jó kis tesztvezetés. Szeretem az éles pontot a végén, hogy kis terminál blokkokat szúrjon. A szondák rossz minőségűnek érzik magukat, míg a kábelek kiválónak tűnnek. Megmértem 0.4ohm ellenállást két vezetéken keresztül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Good quality, wires seems to be a heavy duty and will last for a long time

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Mint a leírásban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2017

    Удобные щупы для мультиметра. У этой модели очень тонкие наконечники, что позволяет воткнуться в тонкие коннектора. Сопротивление замкнутых щупов примерно 0,2 Ом. Заменил старые щупы у мультиметра, т.к. для большинства моих задач нужны именно тонкие. Очень рекомендую к покупке - крайне полезная модель.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2019

    I had some doubts when I ordered this item as in many local shops they sell some low quality cables for similar price and they break easily. This is quite nice cables. Feel solid. Measure endings are really nice. Unfortunately, for my multimeter it did not feet well and I needed to cut a bit the plastic/gum endings which go to multimeter and now it works like a charm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2018

    I will use it to replace my original Fluke Probe for electronic use. I will keep my original for electric work has the tip is more rugged and they are 53 inch longer. Fantastic for the price, the fitting, length, diameter and tips are perfect. On Ohm reading I have 0.0 compare to 0.1 for the original Fluke probes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2018

    Universal Multimeter Test Probe Je odlican proizvod koji bez problema pasuje na moj multimetar uredjaj, iglice su tanke i mogu da dopru do bilo koje elektronske komponente za merenje. preporucio bih svakom ko se bavi elektronikom da uzme ove kablove kao rezervni set za svoj uredjaj. Preporuka svima...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    Bár egy kicsit tovább vártam, a rendelésem végre megérkezett. Ami magát a terméket illeti, minden rendben van, nagyon elégedett vagyok, és örömmel ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2019

    доставка 17 дней. Крупные по размеру, качество хорошее. Защитные колпачки с 2ух сторон. рекомендую. delivery took 17 days. Big size, good quality. Safety cap from both sides. recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2018

    Bonne pointes de touche agréables au touché fil très souple sans être vraiment en silicone pointes " dorées " très fines et pointues équipées de bouchons bananes de connections 4mm " sécurité " équipées elles aussi de bouchons (inutiles). excellent choix ! 5 partout .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 514
    • Ft4 412
    • Ft2 940
    • Ft2 227
    • Ft60 523
    • Ft3 294
    • Ft4 778
    • Ft3 676
    • Ft2 940
    • Ft3 307
    • Ft5 514
    • Ft3 294
    • Ft4 043
    • Ft6 250
    • Ft4 778
    • Ft2 940
    • Ft5 412
    • Ft4 412