Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (183)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(183)
    • 5 Csillag(177)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/05/2019

    All right! DANIU 1 Set P6100 DC-100MHz Oscilloscope Probe 100MHz Scope Clip Probe for Tektronix. ID: 1157645 Fast Delivery. Excellent packaging. Cheap. Excellent materials, good workmanship. Thank you so much Bang Good!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2017

    I bought this as an addition for my JYE Tech DSO138 DIY Digital Oscilloscope. It is working as it should. And the price is really good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Очень быстрая доставка с отслеживаемым трекномером. Товар полностью соответствует описанию.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2022

    Gyenge, nem biztonságos csomagolás. A szonda elromlott a szállítás során.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2019

    Nem torzít (illetve nem tapasztaltam), hobbi célra lett véve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2017

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2017

    Заказывал для замены штатных в конструкторе DS0138. Очень удобный щуп, с насадками, для защиты от случайного закорачивания. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2016

    Мне очень понравился, миниатюрный, компактный, со своими обязанностями справляется на отлично, рекомендую. Доставка в Россию за 7 дней, очень оперативно.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2017

    I needed an extra probe for my Rigol scope. This is the same quality as came with my Rigol. Easy to calibrate and accurate to use. Fast delivery and nicely priced.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2022

    Az árut sorrendben szállították. Minőség ez a termék rendben van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.31
    • US$10.99
    • US$17.24
    • US$6.89
    • US$11.36
    • US$32.99
    • US$13.99
    • US$10.20
    • US$17.99
    • US$99.99
    • US$9.38
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$16.47
    • US$7.99
    • US$72.99