Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (241)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(241)
    • 5 Csillag(206)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/08/2021

    5 másodpercig tartott klónozni a kártyát. Javaslom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Proste, ale działa.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Minden rendben van! Csináltam egy rövid tesztet: úgy tűnik, olvas, mintha írna, de semmi sem történik. Több utasításra van szükségem! Hírekkel térek vissza.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2017

    Быстро отправлен заказ.Хорошо упаковано. Отличная цена и качество. Всё как в описании.Быстрая доставка. РЕКОМЕНДУЮ! 5*****

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2017

    Программирует на трех диапазонах В работе проверил на дублировании ключей к подъезду. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2017

    Получил RFID ID Card Reader/Writer/Copier SK-658. Доставлено очень быстро (11.11-21.12 в Санкт-Петербург, Россия), несмотря на Новогодние праздники. Использовал Standard Shipping даже без отслеживания посылки. Упаковано в коробочку в комплекте с 12 заготовками ключей и краткой инструкцией. Устройство работает превосходно! Все кнопки интуитивно понятны: Ait - выбор частоты, Read - чтение ключа, Write - запись ключа. Нажимаете кнопку Alt и перебираете частоты (у меня все мои ключи имели частоту 125 MHz). Выбрав частоту подносите свой ключ к дну устройства и нажимаете Read. Звучит Be-Be-Be, если считывание удалось и выбрана верная частота. Далее берете заготовку нового ключа, подносите ее к дну устройства и нажимаете Write. Звучит Be-Be-Be, если копирование было успешно. Заготовки r\w ключей можно заказать здесь же на Banggood или купить в мастерской. Спасибо громадное продавцу! Всем рекомендую!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • JKLVIP3
    FR
    17/10/2018

    Ce produit n'a pas fonctionné avec le badge que je voulais copier (model Intratone Mifare) mais fonctionne très bien avec les badges avec 10 valeurs décimales, fournis avec le copieur.. Verification avec RFID reader USB sur windows.(Test OK)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2018

    Very small but very usefull.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2018

    I did not think it would work fine. I've seen here good reviews product think about trying. It does not matter if I order it! Everything works perfectly! I recommend everyone!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2017

    Крайне простое устройство, и оно работает.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 993
    • Ft14 627
    • Ft14 596
    • Ft26 046
    • Ft34 611
    • Ft3 921
    • Ft30 690
    • Ft45 107
    • Ft27 672
    • Ft2 852
    • Ft227 317
    • Ft28 188
    • Ft16 697
    • Ft97 777
    • Ft5 867
    • Ft58 878
    • Ft3 396
    • Ft14 828