Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (80)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(80)
    • 5 Csillag(76)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/02/2021

    Very useful set of lockpicks. Delivered quickly. Well packrd. Many different lock picks for almost all suitable locks I have. I have tried them recently and unlock 3 locks without problems. Just like om Youtube video. In my city I saw the same set but for the price twice higher. Thank you for suck a good set! Highly recommend to buy!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    пришло в казахстан быстро, качество хорошее

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2017

    Спасибо набор пришёл быстро принесли прямо домой. От заказа до прихода курьера прошло четырнадцать дней!!! Набор норм напарник уже несколько лет пользуется и сам тоже таким открывал много раз. Качеством и разнообразием отмычек доволен!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2017

    Отличный набор, занимаюсь аварийным вскрытием и давно пользуюсь таким набором, заказал уже не один на нашу фирму - качество на 5+!!! Рекомендую, берите, не пожалеете!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2020

    Üdvözöljük után körülbelül 3 hét végül megérkezett egy teljesen új készlet csákány, kiváló anyag ajánlott hajlításálló tökéletes megnyitásához vészhelyzeti zárak ajánlom üdvözlet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2016

    The set arrived timely, the packaging was not damaged. The quality perceived is very good I'm looking forward to test all the picks with my locks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    المنتج غايه في الروعه طريقة تعامل الموقع مع الزبائن تجبرك على التعامل مرة اخرى

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2021

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    Rendben. - Rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • sirVIP4
    SE
    20/02/2021

    👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 483
    • Ft3 010
    • Ft5 854
    • Ft7 825
    • Ft22 564
    • Ft7 737
    • Ft4 516
    • Ft4 417
    • Ft38 261
    • Ft2 883
    • Ft7 228
    • Ft3 612
    • Ft2 600
    • Ft9 940
    • Ft3 869
    • Ft5 203
    • Ft2 700
    • Ft5 722