Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (51)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(51)
    • 5 Csillag(50)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • bobVIP5
    AU
    05/04/2021

    I'm very happy with the package it was packed in a fitted foam casing and double boxed , express shipping was fast. The unit looks well made but Euro plug is useless for Australia I can live with that.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    A stabil szerkezet gyorsan emelkedik a hőmérséklet. Gyors szállítás és jól csomagolt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    item as described,good and sturdy materials!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Hé, ez jó! gyors szállítás jó minőségű! Vártam csak 4 napot a szállítás Lengyelország

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Szuper gyors érkezik, kiváló minőségű, megérkezett nagyon jól védett, szeretett ajánlom mindenkinek. Olcsó és jó!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2021

    Rendben Cuki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    I received it within 5 business days from shipping. Works great for aluminium. I haven't tried other metals yet. Everything looks sturdy and well made. It doesn't woggle or anything. Aside from that, if something went wrong, the construction is simple enough to fix the problem yourself. I've attached picture of everything that comes in the box. The gloves are quite big but thats ok :) For the price I highly recommend the furnace.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Arrivato in anticipo rispetto a quanto promesso. Ho aperto l'imballo (ottimo) e ho trovato tutto quanto necessario. Mi sembra tutto a posto, e lo strumento devo dire è anche piacevole da vedere, oltre che ben fatto. Lo proverò nei prossimi giorni, dato che penso sia più prudente usarlo all'aperto... Per adesso pienamente soddisfatto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Szép csomagolt, minden oké, csak egy kicsit furcsa, hogy az utasítások azt mondják, hogy ne használja hosszabb, mint 30 perc és legfeljebb 1 időjQuery11130998820420330257_1613546344178? Azt tanácsolják, hogy vásárolni 2 ha azt szeretnénk, hogy öntsük 2 alkalommal?? Összehasonlítva egy autóval, ha azt szeretnénk, hogy menjen a boltba 2-szer egymás után, is vásárolni 2 autó :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    Megteszi, ahogy ígértem, az alumínium gyorsan olvad, a réz, a réz még nem ízlett, az arany nem. Nagyon hasznos. Szállítás is elég gyors volt CZ. Körülnéz majd, miután tartalék tégely még. Egy kisebb, hogy ott is lehetett. de minden optimális volt, csak a túl sok angol és rossz fordítás aggaszt az új megrendelések. Nem értem a pontrendszert és az utalványt. Ez túl sok angol. Meg kell tanulnom németül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 988
    • Ft2 679
    • Ft6 635
    • Ft2 297
    • Ft12 610
    • Ft2 297
    • Ft2 679
    • Ft2 679
    • Ft1 988
    • Ft10 950