Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (729)
  • Kép (133)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(729)
    • 5 Csillag(706)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/12/2020

    Incredibly useful little gadget! I use it to see if I've been scammed on battery capacities and to test if my devices are charging properly. Using it I also discovered that lots of USB wall chargers lie about the amps they output on their packaging. You can also just plug it into a power-bank to see if it has any juice left.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    jó kis egység, ad elég információt, feszültség, áram, mh, teljesítmény, hőmérséklet (belső), ami minden, amire szüksége van egy gyors teszter

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    Nagyon jól működik, az előzményeket is kikapcsolva tartja, és van egy gomb az oldalán a számlálók újraindításához.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Nagyon fényes kijelző. Kiváló digitális USB teszter. Minden hasznos paraméter megjelenik a képernyőn. Határozottan az ár miatt. Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    produto bom, falta melhor acabamento botão ficar travando quando precionado, de resto está otimo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Tester work like charm. I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Buen producto me encantó mucho todas las funciones

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Thanks for fast delivery and good product.. Order to Turkey on Jan 12th.. Delivery to Turkey on Jan 21th..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    All perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Jó és hasznos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 458
    • Ft9 465
    • Ft3 273
    • Ft5 458
    • Ft4 367
    • Ft9 465
    • Ft5 824
    • Ft8 195
    • Ft9 456
    • Ft5 824
    • Ft4 411
    • Ft8 009
    • Ft8 737
    • Ft4 001
    • Ft5 824
    • Ft5 095
    • Ft10 512
    • Ft4 096