Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1602)
  • Kép (195)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1602)
    • 5 Csillag(1495)
    • 4 Csillag(90)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/07/2020

    I bought these to keep at my milling machine. I thought that I could look after my expensive ones. Use these as sort of guestimators. Now, I'm wondering why I paid so much for my others. There's some junk coming out od China. Soft metal...Chinesium. Soft drill bits. All sorts of rubbish. At the same time, they're producing things that are very well made. It's difficult to know what is what. Some woodworker might think that something measures accurately. For what they do, they're happy. People who work with metals need to be spot on. Or, withing a 10th of an inch. I played with these for hours. I was trying to catch them out. Couldn't. They are accurate. And they are reliable. Repeatable. They turn off after a few minutes. Turn it back on and your numbers are still there. The fraction part of it is really good. For my drills, it's so fast to check their size. Much better that those plates with holes in. More and more, I'm having to use the foreign cm and mm. I grew up with good old English inches. Find them easier and more accurate. These make it easier for me. I still want my Mitutoyos, but I've got a feeling that I won't be needing them very often. If at all. I might sell them all off. Because if these keep making such good quality tools, soon mine won't be worth much more. These are heavy. They feel good on the hand. Snap them closed and they go to zero. Every time. I've been using them a lot this week and I can't believe how good they are. It's good steel. Well machined. All edges broke. And they're smooth. Very smooth. I can't make up my mind if they are as smooth as my Mitutoyos. They are new. I'm sure that they'll bed in nicely. If they get sloppy, I'll be back to say so. You know when you pick up a good tool. And these feel like the real deal. I used to go for the brand names with tools. Now, I read reviews. I try to sift through the crap to find the gems. It's hard to know. So, I hope this helps you.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2020

    Works very well and precisely. Difference measurement without arithmetic. Two replacement batteries are included ...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/02/2020

    Digitális tengely - DANIU acél, hossza 150 mm, jól olvasható kijelző, méretkijelző mm-ben, frakkban (töredékes átalakítás), plusz tok (kényelmes) Ezért az árért apa egy jó eszköz. Előnyök: A pontos be van illesztve a megadott paraméterekbe, és automatikusan szerepel a mérés megkezdésekor. Az automatikus lekapcsolás működik. Egy súlyzós eladó két tartalékot tett, hála az eladónak. Kényelmes esetben egy bár, a méret könnyen és simán beállítható egy speciális kerék. Nem észlelt semmilyen hibát Gyors szállítás, minőség 5 pont, kényelmes, 2 tartalék akkumulátor!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    érkezett nagyon jó időben, mint készlet volt az Egyesült Királyságban csak 3 nap Ezek a féknyeregek nagyszerűek. Ezeket a féknyeregeket használom a napi munkámhoz, mint gépészmérnök, naponta használom a méréseket, ez birodalmi és metrikus nagyon jó építési minőség. Nincs panaszom jön egy nagyon szép hordtáska a mérések nagyon helyszínen Csak várnunk kell, hogy meddig tart az akkumulátor. Automatikus kikapcsolás van, ami nagyon szép általános nagyon boldog, és mi biztosan javasoljuk, hogy barátok köszönjük, hogy bumm nyomja meg a hasznos gombot, ha ezt hasznosnak találta!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    Teslimat Süresi: 17 Gün Çin 'den Türkiye 'ye 6 günde geldi. İstanbul 'dan Balıkesir 'e 11 günde geldi. 17 TL lik vergiler dahil kargoyu seçtim. Herhangi bir gümrük vergisi almadılar. Poşet ile kargolanmış. Poşet yırtılıp açılmış. İçerik tam. Gayet güzel çalışıyor. (İçinde pil vardı. 1 adette yedek pil çıktı.)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    consegna molto veloce calibro consegnato nel suo astuccio misurazione in tre diversi sistemi, metrica, pollici e frazioni non cè che dire per il prezzo che è costato è un ottimo prodotto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2019

    Отличный инструмент. Из достоинств: Точный. Включается автоматически при начале измерения. Работает автоотключение. Кроме батареи в штангенциркуле положили две запасные. В комплекте идёт жёсткий чехол. Размер легко и плавно регулируется специальным колёсиком. Недостатков не обнаружил.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2021

    Nagyon jó a féknyereg. Precíz mérések, akkumulátor telepítve, stabil műanyag doboz. Mivel hátránya van éles szélei és egy része kissé Miss összehangolva. Összességében ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2019

    Work Great! Value for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2022

    Jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$68.99
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$56.99
    • US$65.99
    • US$30.99
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$51.99
    • US$15.99
    • US$49.99
    • US$48.99
    • US$52.99
    • US$16.99
    • US$52.99
    • US$113.18
    • US$65.99