Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1144)
  • Kép (136)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1144)
    • 5 Csillag(1084)
    • 4 Csillag(58)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/03/2021

    Доставка почти месяц службой СДЭК .Упаковка плохая только пакет немного повредили пенал, а сам инструмент цел. Работает отлично мне понравилось . Продавцу спасибо .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Agréablement surpris par ce pied à coulisse en métal plutôt bien fabriqué (il fait son poids). c'est dommage que les graduations ne soient pas gravé mais pour le prix on ne va pas se plaindre. il est simple d'utilisation et assez précis pour mon utilisation (je ne dois pas usiner des pièces)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    consegna molto veloce calibro consegnato nel suo astuccio misurazione in tre diversi sistemi, metrica, pollici e frazioni non cè che dire per il prezzo che è costato è un ottimo prodotto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    igazán csodálatos minőségű jól készített egy nagyon jó felirat a hátsó, hogy mindig jön vissza segítséget. Szintén nagyon pontos ajánlott vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2020

    I bought these to keep at my milling machine. I thought that I could look after my expensive ones. Use these as sort of guestimators. Now, I'm wondering why I paid so much for my others. There's some junk coming out od China. Soft metal...Chinesium. Soft drill bits. All sorts of rubbish. At the same time, they're producing things that are very well made. It's difficult to know what is what. Some woodworker might think that something measures accurately. For what they do, they're happy. People who work with metals need to be spot on. Or, withing a 10th of an inch. I played with these for hours. I was trying to catch them out. Couldn't. They are accurate. And they are reliable. Repeatable. They turn off after a few minutes. Turn it back on and your numbers are still there. The fraction part of it is really good. For my drills, it's so fast to check their size. Much better that those plates with holes in. More and more, I'm having to use the foreign cm and mm. I grew up with good old English inches. Find them easier and more accurate. These make it easier for me. I still want my Mitutoyos, but I've got a feeling that I won't be needing them very often. If at all. I might sell them all off. Because if these keep making such good quality tools, soon mine won't be worth much more. These are heavy. They feel good on the hand. Snap them closed and they go to zero. Every time. I've been using them a lot this week and I can't believe how good they are. It's good steel. Well machined. All edges broke. And they're smooth. Very smooth. I can't make up my mind if they are as smooth as my Mitutoyos. They are new. I'm sure that they'll bed in nicely. If they get sloppy, I'll be back to say so. You know when you pick up a good tool. And these feel like the real deal. I used to go for the brand names with tools. Now, I read reviews. I try to sift through the crap to find the gems. It's hard to know. So, I hope this helps you.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Kiváló, kiváló minőségű, kiváló ár, van egy kiváló doboz ajánlom vásárlás Kiváló, kiváló minőségű, kiváló ár, kiváló dobozzal rendelkezik, ajánlom, hogy megvásárolja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Hello Elértem a mérő, megérkezett gyorsan és jól... nagyon jól működik, és hasznos, hogy néhány ezermester otthon a kerékpáron vagy az autóban...köszönöm, hogy bumm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Fémfeldolgozási minőség. A műanyag tok alumínium alá van festve fémes. A mozgatható rész mozgatásakor automatikusan bekapcsol. A mérések pontosságát nem támasztják alá.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    Ez egy kiváló rozsdamentes acél féknyereg az árért. Lehet, hogy nem olyan pontos, mint a drága japán megfelelő, de több, mint megfelel az igényt a kezdő/köztes hobbista. Vásárolt speciálisan a bánya, megérkezett azonnal és jól csomagolva (nincs kár). Köszönjük, a „Bangjó csapat"!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    A rendelést időben kézbesítették. A termék jól működik, de sajnos a féknyereg kijelzője több apró karcolást mutat (lásd a képeket) a levehető védőlap hiánya miatt.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6,809
    • Ft13,312
    • Ft4,425
    • Ft11,237
    • Ft6,469
    • Ft3,403
    • Ft17,369
    • Ft18,391
    • Ft6,809
    • Ft5,880
    • Ft9,194
    • Ft3,744
    • Ft6,128
    • Ft15,666
    • Ft54,837
    • Ft2,474
    • Ft4,084
    • Ft7,491