Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (482)
  • Kép (54)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(482)
    • 5 Csillag(434)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/08/2021

    Ez a klón modell a legjobbak közé tartozik. Az olvasása 2C magasabb, mint a tényleges, ezért több, mint a megfelelő pontosság forrasztóvas hőfok. Könnyen használható, 5 hőérzékelővel és 9v akkumulátorral rendelkezik (minden, amire szüksége van). Határozottan ajánlott, mivel megvásároltam egy másik klónt, de végtelen problémái voltak. Jól és védőcsomagolt, azonnal szállított - jól sikerült a Bunka csapat!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Rendben megékezett, buborékfóliában egy elég merev papírdobozban, Eleve jár hozzá egy készlet szenzor. Meglepő módon még elem is volt benne. :O

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2017

    Összehasonlítva a Weller WSD81 forrasztóállomás hőmérsékletével, a mért értékkel meg vagyok elégedve. Megfelelő pontosságúnak értékelem. Nézd meg a csatolt képeket. Compared to WSD81 Weller soldering stations with temperature, the measured value I am quite satisfied. I appreciate appropriate accuracy. Look at the attached pictures.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2019

    Неплохая копия оригинала для калибровки паяльника

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2021

    Megkapta az árut és a megfelelő termékeket megrendelt. Bolt reagál termékinformációk nagyon gyorsan. Termékminőség, idő ad a helyes választ. Újra támogatni fogja a boltot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2014

    I have a Hakko soldering the FXD888, and the temperature on the Hakko FG-100 tester was very accurate to the solering iron digital display temperature. Very happy with this item really good value.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2019

    Good product from DANIU . Working very good. Recommended for all.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2014

    This device is very helpful and very simple to use: it is also provided with 10 (free) temperature sensors and with a 9 Volt power supply battery so it is 'ready to use'. With this tester i can control the exact maximum temperature of my (various) soldering irons, so i can determine which is the most suitable for the work that i have to perform (soldering on PCB, SMD soldering, etc.). The device has a 'memory-hold' function and an 'automatic shutdown' function (for energy saving). I am fully satisfied with this purchase

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Jó termék. Gyors és pontos mérés. Kár, hogy a matt műanyag fólia, amely védi a képernyőt nem teszi könnyebbé az olvasást, és a számok egy kicsit elmosódnak. Jó termék és hasznos egyébként.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2020

    Уреда е много добре изработен. Съотношение цена - качество няма какво повече да се иска. Абсолютно го препоръчвам.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$56.99
    • US$27.71
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$34.39
    • US$13.85
    • US$25.99
    • US$33.48
    • US$99.99
    • US$35.99
    • US$2.99
    • US$8.99
    • US$48.43
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$13.85
    • US$27.99