Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (575)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(575)
    • 5 Csillag(538)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/10/2021

    Nagy lámpa nagyítóval. Nagyító 5X, az egész szerkezet a lámpa fémes, 60 LED fényerővel állítható (11 lépés) és 3 különböző árnyalatban. Jó csomagolás. Gyors szállítás! Kösz, hogy eljöttél!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Kiváló lámpa nagyítóval. A nagyító üveg üvegből készült, a lámpa megtartására szolgáló darab, az asztal fémes, LED-es állítható és különböző árnyalatú. Jó a csomagolás, jól vagyok. Köszönöm, hogy itt vagy!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    A termék tökéletes állapotban és tökéletesen működik. Köszönöm Mr. A figyelemért és a gyors szállításért... - Köszönöm szépen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    This is excellent for my detailed woodwork projects (cleaning up my joints on precise areas and removing splinters in my hand on the occasions I get them). Also for seeing fine print and much more. My wife wants to use the lamp on her stitch work and suggests we order another. Great price and incredible speed from European delivery. Well done Banggood!! 5 Stars. Note: the picture was not taken thru the lens of the lamp, it only shows the detail of the work I have used the lamp and lense for.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    hermosa lámpara. económica y funcional. sin duda lo volvería a comprar. llegó e. menos de 2 semanas a México.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    oggetto indispensabile per lavori di precisione, la uso per saldature e lavori di elettronica. con la terza mano è diventato molto utile. Lente di ingrandimento con led integrati nella parte inferiore.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Megérkezett, elégedett a termékkel tükrözi az eladó specifikációit nagyon stabil és kényelmes csuklós karok Hogy eljussak oda, ahol szükséged van rá, a lencse, nem tudom, hogy az-e for 5x azonban használható változó fényerő többlet, hiányzik csak adapter USB-t.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Végül megkaptam későn, de kifogástalan termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    je suis satisfait du produit le rapport qualité prix est très correct je recommande le grand 33cm + 33 cm par contre il y a un petit défaut sur le bouton de changement de couleurs tout fonctionne pas trop grave. Je recommande ce produit

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2021

    Ez feltétlenül szükséges, hogy működjön együtt a kis alkatrészek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 432
    • Ft6 287
    • Ft4 714
    • Ft9 117
    • Ft6 111
    • Ft2 513
    • Ft22 955
    • Ft6 287
    • Ft10 709
    • Ft22 955
    • Ft5 611
    • Ft21 068
    • Ft37 737
    • Ft4 400
    • Ft46 857
    • Ft5 658
    • Ft23 584
    • Ft4 085