Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (582)
  • Kép (44)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(582)
    • 5 Csillag(537)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/09/2021

    Nagyon jó termék szép...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    szép termék. jó minőség. időben kapott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    Very useful for propellers mounting

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2019

    I bought 8 mm, 10 mm and 12 mm. It was a firm product for reasonable price. 私は8 mm、10 mm、12 mmを買いました。 手ごろな価格でしっかりした商品でした。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2018

    Рожковый+накидной ключ с трещеткой мне очень понравился, хотя ценник несколько пугает. Продавцу спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2018

    It is very nice that you can buy only one of them without spending money on the whole set when you don't need other sizes. The quality is very good and the tool is versatile. The ratchet side can be oriented (a bit more than 90°) and works well. The metal is strong.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2017

    Доставка 28 дней. Ключ качественный. тяжелый. в механизме наклона и трещотки люфтов нет. Покрытие отличное. Всем рекомендую такой инструмент!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2017

    Удобный и качественный ключ. Едиственно нет стрелки направления вращения, которая на картинке была.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2020

    Affordable ratchet wrench. But the offer is misleading because it was only written below that the 6 and the 7 are not flexible!! I bought a non flexible ratchet, but I wanted flexible.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2018

    Отлично. Качество на вид нормальное. Трещетка металическая и работает нормально. Пока доволен, дальше посмотрим как он покажет себя в работе.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 765
    • Ft6 325
    • Ft4 512
    • Ft4 883
    • Ft3 005
    • Ft19 096
    • Ft7 517
    • Ft5 635
    • Ft3 005
    • Ft7 517
    • Ft8 269
    • Ft2 253
    • Ft9 395
    • Ft4 131
    • Ft8 643
    • Ft7 051
    • Ft38 410
    • Ft3 252