Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1087)
  • Kép (80)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1087)
    • 5 Csillag(980)
    • 4 Csillag(67)
    • 3 Csillag(20)
    • 2 Csillag(10)
    • 1 Csillag(10)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/05/2021

    Remek zseblámpa. erős és erős. jön akkumulátortartó 3 x AAA akkumulátorok és egy 3,7V 18650 akkumulátort is vesz igénybe. akkumulátor töltő a fali aljzat tartalmazza.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    Kapott biztonságosan, kis méret és könnyű súly, de jó, könnyen szállítható... Van ingyen töltőm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Megkaptam az árut. Az újratölthető akkumulátor hiányzik. Az aksi, ahol az akkumulátornak kell lennie, üres, ahogy a képen is tettem. A védelem belsejében van egy adapter 3 kis akkumulátorhoz, de nincs újratölthető akkumulátor, ha a töltő jön.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    It has arrived in 13 days (Italy). Needs to buy the batteries, I do not know if it works... but it seems a good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2021

    Szilárd fény, nem igazán védekező, hacsak nem törik be valaki koponyáját vele, talán a térd vagy a könyök is működne.Túl könnyű a testtömeg ütéshez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    tökéletes elem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2021

    felső felső

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2016

    Great item. not heavy but strong and can hold on it firmly. I was disappointed at first because it didn't come with the strap and battery, and the charger had UK plug. But looking closer at the description, it says Power: 3pcs AAA Batteries or  1pc 18650 Battery (Not included.) and the Package includes : 1 x Security Flashlight (Hand Strap is not included.) 1 x EU Charger. Regardless, it is a great item. Actually, I ordered another one with separate 18650 batteries and straps.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2020

    Its a flashlight. No it's a stick. Well it's a flashlight on a stick. There are 3 lighting modes. High, low and strobe. This is a heavy duty flashlight. Looks well made and intimidating.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2019

    I bought this item for test. I mentioned the value I pay for this gadget is acceptable even if I fail. But I did not. I'm happy aboout as it is a "hadsome" tool with enough brigtness (LED lumen OK) . The quality is OK, well manufactured. The handle fits in every hand. It's easy, even kids can hold it. The hard rubber at the end of the rod makes it for a good PROTECTIVE tool. (Self defense as it is described.) It is not for attacking others. Well done.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft102 275
    • Ft116 014
    • Ft101 817
    • Ft149 512
    • Ft73 271
    • Ft128 226
    • Ft12 692
    • Ft64 112
    • Ft75 103
    • Ft16 789
    • Ft82 430
    • Ft103 801
    • Ft42 740
    • Ft94 093
    • Ft84 964
    • Ft6 344
    • Ft3 661
    • Ft5 932