Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (4292)
  • Kép (353)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(4292)
    • 5 Csillag(3806)
    • 4 Csillag(415)
    • 3 Csillag(54)
    • 2 Csillag(10)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/01/2021

    Заказ пришел в назначенный срок. Отслеживался на всем пути до конечого пункта. Хороший магазин! Хороший продавец! Спасибо!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Jól csomagolva érkezett, de a csákányok nagy része elhajlott. Néhányuk súlyosan meghajolt. A zár gyorsan kopott a nyíláson, így nem tart sokáig. Az árért nem várhatunk sokat. Összességében elégedett vagyok a termékkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Hát, megéri a pénzt egy fószerért! Nagy érték, csak azt kívánom, bár más acélt használtak volna, mivel ez az acél könnyen meghajlítható, és nagyon jól emlékszik a kanyarra. Egyébként elég tartósnak tűnik. Demo zár jó megtanulni, hogyan működik egy zár, és kipróbálni az új technikákat, de nem igazán egy edzés zár. Ez várható volt. Puch tisztességes minőségű, és nagy hordozza a csákányok és szerszámok körül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    This set is amazing, for the price. After some sanding these picks worked on all the padlocks I had on hand. The practice padlock is also amazing for learning the basics, but if you are serious about locking PLEASE pick up more padlocks. This would be 5 stars, but the box arrived a tad squished causing some of the picks to be bent. TL;DR If you want to get into lock picking, and are on a budget, you cannot beat this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Gyorsan odaértem, de néhány darab egy kicsit meggörbült, de gyorsan meg tudtam javítani. A zár, ha nem működik, nagyon laza a tűje, és nehéz feszültséget adni. Ha a szerszámokkal nyílik, de nem hiszem, hogy sokáig tart, az nagyon rossz minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    This looks awesome. The picks have a neat leather holder, and the lock is really completely see-through. The package got a little nudge but everything inside is intact and looks pretty cool. I recommend this. 5stars

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    looks damn good! I was utterly impressed by first off the shipping on Banggoods behalf I mean Wow, getting a package into South Africa so quickly is utterly impressive. And second the product is good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    ještě neodzkoušené, ale vypadá to, že je to z kvalitního materiálu, který vydrží

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Good set, some were bent, as was expected from other comments, overall I'm happy with the purchase. CZ warehouse is a slow and lazy, add 10 days to falsely adverised delivery time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Materia of the clear lock CORE IS PLASTIC, so if you want to practice opening it, it will ware out in like 20 opens Lockpicks are awesome, but I have some of them bent from factory, so I have had to straighten them

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 111
    • Ft7 158
    • Ft4 724
    • Ft5 444
    • Ft7 545
    • Ft2 903
    • Ft8 048
    • Ft2 827
    • Ft5 431
    • Ft3 724
    • Ft3 878
    • Ft7 859
    • Ft22 880
    • Ft6 620
    • Ft7 699
    • Ft4 714
    • Ft11 621
    • Ft5 343