Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (59)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(59)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    A csatlakozó terminálok egy kicsit könnyűek, de a kapcsoló jól működik. A szállítás egy kicsit hosszú. Viszlát! A csatlakozó terminálok egy kicsit könnyűek, de a kapcsoló jól működik. A szállítás egy kicsit hosszú. Viszlát!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2017

    All colors arrived as ordered, simple latching switch. LED polarity does not matter since it is a 2-way-diode, you have to use a proper resistor as the LED works on 2 to 3 Volts! Product description is definitely wrong as the LED would be destroyed immediately at 12V. (I have contacted banggood about the false description, hopefully it should be corrected in the future)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2019

    Отличная девайсина для мода очкгв типо fatshark hd2,3,0. 12в версия норм работает, идеально влезла.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2019

    Выполнена качественно. Внутри действительно содержит резистор, из-за чего подсветка не перегорает от 12v. Разве что цена высоковата для всего одной кнопки... Но рекомендовать могу.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2019

    Nice small led button for my Fatshark powerbutton and fan modification. Very happy with the product. thank you Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2019

    Very solid-feeling switch, excellent finish. Only suitable for people with small fingers!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    Nagyon jó termék. Az egyetlen gyenge pont, a gomb egy túl kicsi haj, ami bonyolultabbá teszi a működését.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2018

    L'interruttore è tipo autobloccante, una pressione ON, e un'altra pressione OFF. il led va a 12 volt. Se non sapete come collegarlo, cercate su internet perche potrebbe non essere intuitivo (io ho cercato tra i prodotti di amazzonia e sono riuscito a trovare il diagramma). Il funzionamento è buono, la fattura è buona (come viene descritto). Attenzione alle dimensioni, perche è un po piccolo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2019

    Finde ich nach wie vor Super, werden regelmäßig von mir gekauft und nachbestellt. Meine Favoriten sind weiß und Blau. I still think super, are regularly bought by me and reordered. My favorites are white and blue.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 620
    • Ft2 646
    • Ft3 403
    • Ft13 705
    • Ft2 148
    • Ft12 492
    • Ft4 161
    • Ft3 403
    • Ft2 646
    • Ft2 646
    • Ft2 646
    • Ft3 784
    • Ft4 541
    • Ft1 889
    • Ft3 026
    • Ft3 026
    • Ft8 705
    • Ft23 276