Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (189)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(189)
    • 5 Csillag(174)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/03/2019

    A very good product with long cable to install devices in everywhere using 12V battery power supply. 22 mA without load and 350mA with mobile/DVR/Camera connected. Case well done. I am satisfied for the bought! Very useful for a covered installation in the car.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2018

    Ca ressemble a ce que j'ai commandé, 5v, 2.1A. J'ai pas encore monté ces cables mais la longueur de fil semble généreuse, ca devrait aps poser de problème.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2017

    Bought as a spare for one already in the car, but initial tests suggest it will work perfectly.Transformer smaller tan I expected which is nice too (easier to hide!)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    Ürün genel olarak yeterli seviyedeki, kablo uzunluğu yeterli.Teşekkür ederim.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2019

    проверил рабочий. 350 рублей с доставкой курьером.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2018

    Jól működő termék! Ajánlom mindenkinek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2018

    Nice compact unit that can be installed in your car to provide 2.1a of current to your USB micro device. Great for action cameras in your car or GPS units.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2017

    Длина провода 09 м до адаптера и 185 м до microUSB

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2017

    Działa prawidłowo. Zbudowana na 34063 + 2SB772. Dobrej jakości i długi kabel mikroUSB. Linie danych nie zwarte - telefony pobierają max 450mA ale powerbanki ciągną ile wlezie. Polecam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Tedbob
    FR
    25/01/2020

    excellent produit , bonne longueur de cable pour installer dans un vehicule dans n'importe quelle position une dascam. Il est compatible avec 70 mai

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 656
    • Ft13 821
    • Ft3 321
    • Ft6 978
    • Ft5 755
    • Ft6 646
    • Ft2 301
    • Ft994
    • Ft10 120
    • Ft3 837
    • Ft8 827
    • Ft5 373
    • Ft4 987
    • Ft11 084
    • Ft4 202
    • Ft1 908
    • Ft10 749
    • Ft2 091