Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (260)
  • Kép (25)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(260)
    • 5 Csillag(240)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/03/2021

    Elem a leírtak szerint, jól néz ki, és tökéletes állapotban!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Úgy működik, ahogy vártuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    A szivattyú túl kicsi, de remélem, hogy szolgál, a kártya lát kiváló állapotban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Nagyon jól működik, és pontosan úgy, ahogy hirdették. A szivattyút használják a nap szökőkút elrendezése, mint egy a fotó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Nagy termék teszi a kötelességét

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    Egy kicsit erősebbnek kellett volna lennie

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2019

    sanki 3 5 kullanımlık ömrü varmış gibi duruyor. sıcak suya dayanıklı olduğu yazılı olduğu için aldım ama çok da dayanacak gibi değil. aynı ürün farklı sitelerde yarı fiyatına bulunabilir. ben sigorta sebebiyle buradan aldım. 14.40 vergi çıktı. fotoğraflarda göründüğünden çok daha küçük. yanında kalemle çektim fikir vermesi için

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • NQDVIP2
    IN
    04/02/2019

    solar DC water pump working on 12 volt 30 watt solar panel pump quality was good water pumping pressure also good 6 to 24 volt working very nicely world quality also good I am happy for this product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2018

    Before the actual unit arrived and I could test it, I was a bit worried how powerful it would be. When it did arrive, it looked so small, my worry increased. But once I tested it I was pleasantly surprised just how powerful it is! I can't speak for endurance, as I've not used it long enough to know. I also didn't know what the connector thread sizes were. Turned out both are G1/2x14, a very common thread. However, quality control isn't that great, and one is on the large size, while other is a bit small. But they both work well with some hose thread adapters I 3D printed for it (see photo).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2018

    early delivery and money worthy product. i strongly recommended for this product. thank you banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 193
    • Ft4 235
    • Ft6 960
    • Ft7 923
    • Ft3 494
    • Ft4 193
    • Ft6 990
    • Ft3 327
    • Ft4 193
    • Ft3 327
    • Ft2 722
    • Ft2 443
    • Ft1 744
    • Ft2 443
    • Ft3 494
    • Ft2 794
    • Ft2 794
    • Ft70 279