Vásárlói vélemények

4.87 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (61)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(61)
    • 5 Csillag(56)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/10/2020

    good motor ☑️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2018

    Super fast shipping and delivery from EU store. This is a very good and powerfull motor for DIY e-bike. I already fitted it on my e-bike and it works as expected, perfectly! Very satisfied!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2020

    2 nap múlva érkezik, a motor működik, és úgy tűnik, jó nyomatékkal rendelkezik. Működik 12v és 24v, jobb 24v. Ez egy kis gyerekek gokart így látni a telepítés után, de úgy néz ki, több mint elég

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2018

    Pas cher et très bien pour diverses choses: en moteur ou en générateur. le Mien est un poil bruyant mais pour le prix je suis très satisfait.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2019

    غطاء المحرك مكسور أثناء الشحن

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2020

    bicikligenerátorként dolgozik.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2018

    petit moteur sympa mais faut pas s'attendre à des miracles il ne fait que 350 watts

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    beklediğimden önce geldi. hızlı teslimat için teşekkürler. paketleme biraz kötüydü poşetin içinde geldi fakat sağlam olarak ulaştı elime.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Nagyon rosszul csomagolt! Csak egy műanyag zacskó. a tengely átragadt rajta. A lábaim behajlítva!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2020

    Works amazingly, very good torque and I am surprised how good quality it is, highly recommended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 384
    • Ft10 157
    • Ft15 084
    • Ft3 076
    • Ft9 234
    • Ft15 392
    • Ft25 213
    • Ft7 078
    • Ft35 559
    • Ft12 928
    • Ft2 706
    • Ft2 706
    • Ft4 400
    • Ft4 061
    • Ft2 368
    • Ft5 077
    • Ft6 093
    • Ft446 138