Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (376)
  • Kép (68)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(376)
    • 5 Csillag(340)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/03/2021

    Egy kicsit lassú szállítás, de gyors szállítás után. A csomagolás lehetne jobb, de a termék tökéletes állapotban érkezett, és minden add ons ott volt (gombok, kábel stb.). Teszteltem az erősítőt 24V DC tápellátással, és nagyon jól működik. Alacsony zaj, de nem vet alacsony frekvenciájú basszus mélynyomó csatorna. Nagyon hasznos lenne, ha ins és ki jelzés lenne az angol és nem kínai, mint a tétel kaptam. A vesion, amit kaptam, egy nagy hőérzékelővel. Működési hőmérséklet nem emelkedik. Összességében egy szép 2.1 erősítő, lehet, hogy nem olyan erős, de termel jó hang!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    nice and fast delivery.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    super product.fast shipping.100% working.thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2020

    Nagyon gyorsan jött!! Nem tetszett a csomagolás, mert két dolgot vettem, és nem választotta el őket a védőhab. És a csavarok és más alkatrészek ugyanabban a táskában lettek kilazulva, így aggódom, hogy néhány alkatrész megsérült a szállítás és a szállítás során. Ellenkező esetben, a művelet tesztelése és ellenőrzése nélkül, nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Köszönöm szépen Bangkok!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2017

    olá,quem procura uma placa de áudio com tamanho reduzido e com um som que mim deixou surpreso, recomendo a todos e com um excelente grave. Detalhe, estou usando uma fonte de nootbook de 19,5 volts. breve comprarei outra. Segue fotos do meu projeto com 4 auto-falantes de 6,5 polegadas.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2020

    Un peu de mousse de protection n'aurai pas été un luxe. Fonctionne, mais les bobines de filtrage chauffent beaucoup tandis que le radiateur reste tiède. Son: acceptable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2018

    l like it for my sound bar that i maket just pop up sound really nice and good the bass soo incurable......liked....

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2020

    Jó teljesítmény, régen én csináltam az autórádiómat. A hangminőség jó. Videó készítése: https://youtu.be/vRUNV0mBoqI Vagy keresés a YouTube videó - „DY projekt autó sztereó 2.1 kimenettel 50w hangszóró és 100w mélynyomó költség alatt 1.2k"

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2017

    miałem co do niego obawy ale jak go podłączyłem to ściany w pokoju zaczęły mi sie trzęść jedyny minus to taki ze do kanału lewego i prawego podaje niskie częstotliwości i przy niskich tonach muzyka jest troche zniekształcona bo głośnik zamiast odgrywać średnie i wysokie częstotliwości zajmuje sie odgrywaniem basów i przez to muzyka troche charczy dobrze że dałem głośnik szerokopasmowy (na kanał lewy i prawy) bo średniotonowy mógł by tego nie wytrzymać.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2019

    amp works well with a 24v drop down buck for USB MP3 player

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 079
    • Ft5 148
    • Ft2 227
    • Ft7 359
    • Ft5 094
    • Ft12 421
    • Ft19 110
    • Ft16 186
    • Ft14 650
    • Ft5 884
    • Ft4 778
    • Ft5 514
    • Ft11 704
    • Ft4 412
    • Ft17 288
    • Ft5 148
    • Ft8 279
    • Ft4 778