Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (51)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(51)
    • 5 Csillag(47)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/08/2021

    Egyszerű kapcsolat a intelligens élet alkalmazással és a Google Home kompatibilis.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2021

    Rendeltem még kettőt, ha kipróbálom őket, többet fogok tudni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Kiváló, egyszerű termék, de kiváló minőségű, én is elégedett, és azt ajánlom, jó időben érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    Nice and quality stuff

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Perfetto, adatto allo scopo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    Slow shiping, i pay to come in 2 weeks, and the products coming in 2 months. I pay for fast ship and nobady return the difference of money. The product is verry good !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Everything arrived in perfect condition, I wonder how quickly since ordering :-) I recommend the merchant and I will definitely buy again from him next time!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Very good controller and its working well with my google assistant. Ordered to avoid chaos at light switches, but after I have installed it , there are no more question which light switch is which.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    A termék a becsült érték előtt érkezett. Kiváló minőségű és tökéletesen működik. Volt egy kicsit nehéz kitalálni, és telepíteni, de most már működik nem probléma.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    muy bien jamas ah fallado y no ha tenido ningun corto, nota cambie el rgb por brg, ya que asi si funcionaba

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 583
    • Ft3 575
    • Ft8 224
    • Ft16 095
    • Ft6 294
    • Ft9 655
    • Ft4 646
    • Ft3 094
    • Ft5 963
    • Ft8 939
    • Ft9 655
    • Ft3 379
    • Ft5 006
    • Ft5 910
    • Ft4 789
    • Ft5 721
    • Ft6 793
    • Ft4 652