Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (160)
  • Kép (29)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(160)
    • 5 Csillag(152)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/01/2021

    Já instalei na minha Ender 3 Pro, e é muito facil, não é preciso o suporte que vem na caixa, basta retirar o antigo de origem e instalar este no mesmo lugar e tudo ligado da mesma maneira, só tem que calibrar os esteps. Este é o meu segundo que a Banggood me enviou sem cobrar nada, pois o primeiro que comprei nunca chegou, depois de muita espera e alguns e-mails trocados com a Banggood, finalmente chegou.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    É um dos melhores clones da actualidade, e um dos melhores upgrades para uma impressora 3D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    nagy dolog ajánlom, a nyomtatás minősége sokat javult, azt ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Nice looking product, arrived in good condition, very quickly, I love 3d printing ❤👍😇

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Úgy működik, mint egy varázsige. Ki kellett javítanom a lépéseimet 415-re. A PLA és a PGEG remekül működik. A TPU-hoz 95%-ra kellett csökkenteni az áramlást. Nyomtatott szerelvény BL Érintés és közvetlen extrudálás https://www.thingiverse.com/thing:4576440

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    my option for ender 3 with tpu filament

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    well packaged. Received in perfect condition. Product as described. seems good quality parts. Need further testing. A+

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Nagy védőügyvéd. Nem látok egyet sem a képről az oldalon. Nem tudom miért? Nézd meg a képemet. A másik nagyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    product looks solid. it is not on the printer yet so i cannot tell how it performs. however the product looks like it is ip to the task

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Miután elküldték, néhány napon belül megérkezett. Nagyon jól csomagolt. minőségi termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 620
    • Ft7 722
    • Ft12 137
    • Ft7 356
    • Ft16 552
    • Ft6 049
    • Ft1 469
    • Ft62 437
    • Ft17 658
    • Ft3 676
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft117 226
    • Ft1 835