Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (117)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(117)
    • 5 Csillag(108)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    I love how it looks, looks just as pictured. It has proportional throttle but it doesn't have proportional steering, However for the price I love all the detail and the quality of the item no one should complain at this price point. I'll be buying another one off this buyer in the future as the shipping was very reliable and fast. If you've been debating getting one I highly recommend buying one asap. You wont be disappointed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    el camión lo pedí en azul y me llegó el verde militar , la dirección no es graduable o giras al maximo o recto. bueno supongo que por su precio no puedes pedir más, lo probé en casa y parece que tiene bastante fuerza en relación al peso del camión. el envío super rápido eso sí, en dos semanas me llegó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Egyben megjött, jól működik, de én átalakítottam nekem igy jobban tetszik. Képeket mellékelem.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    A kézi távirányítónak van egy törött vezetéke, ami az akkumulátor területére nyúlik ki. A drót nincs csatlakoztatva, megakadályozva a kormányzást. Van előre és hátra. Nincs bal vagy jobb

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Pěkné zpracování, slušná průchodnost terénem i dobrý dojezd. Velice dobrý model.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Good Toy for my Boy, Servo is fine for kids. Servo pull rod interferes with the leaf spring suspension on the WPL B24. Outer box was slightly damaged but not important, I popped the dented corner out and the truck is fully intact 👍It arrived very quickly, excellent shipping. Thanks Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    fun truck. fun to drive.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2021

    Nagyszerű, két munkanapon belül szállították a CZ raktárból, a csomag sértetlenül érkezett futárral, ismét Super

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Fin lille bil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    he doesnt work print plate has doesnt work

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 820
    • Ft23 730
    • Ft17 825
    • Ft24 560
    • Ft16 261
    • Ft14 934
    • Ft2 782
    • Ft26 067
    • Ft28 749
    • Ft12 278
    • Ft31 998
    • Ft4 312
    • Ft29 207
    • Ft5 108
    • Ft4 976
    • Ft45 140
    • Ft48 459
    • Ft31 198