Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(42)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/04/2021

    Πολύ καλή κάμερα, σε πολύ καλή τιμή. Ίσως θα μπορούσε να έχει καλύτερη ρύθμιση στη φωτεινότητα. Καλό το APP (YCC365Plus) και καλή σύνδεση στο καταγραφικό ONVIF

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Ez fél óra pazarlás hibás termékekre. Igen, a kamera tf kártya nyílás rejtett, de sajnos akkor is pazarolja az idejét, mivel úgy tűnik, minden kamera már használt. Kettőt vett ebből, és mindkettőt már használta? Kezdem utálni a DIGO-t.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2020

    Személy szerint nekem nem tetszett. Azért kaptam, mert van egy D-ZXC40-em, és ugyanazon az alkalmazáson dolgoznak. Nem jó felbontás, olcsó építés, nagyon gyorsan fut a forgatás. Nem ajánlom. Az imilab első osztályú, és kevés az értékkülönbség.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Digoo ZXC24 camera is very similar to the Guudgo SC03 Snowman camera. You need to have good WiFi coverage to be able to set up the cameras. I tried to setup the cameras in the selected location and after a few attempts to connect, I gave up and move closer to the modem / router and it connect much easier. Unlike the SC03, which has a LAN port for alternate set up method, this one is done purely via WiFi....a little annoying I found. Video capture is great and clear and app YCC365 works well. Motion tracking is a hit and miss.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    me llegó mi paquete, pero la actualización del seguimiento decía un destino distinto al de mi dirección. Pero la cámara función bien llegó intacta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Minden rendben volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Kiváló szolgáltatás és gyors szállítás 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    Ez egy nagyszerű beltéri kamera intelligens nyomkövetővel és Full HD videóval.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2020

    Gyors szállítás és minőségi termék, Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    Jó termék könnyen telepíti a minőségi képeket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 074
    • Ft17 040
    • Ft16 654
    • Ft3 602
    • Ft2 619
    • Ft15 074
    • Ft27 857
    • Ft6 224
    • Ft8 191
    • Ft13 107