Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (734)
  • Kép (129)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(734)
    • 5 Csillag(655)
    • 4 Csillag(67)
    • 3 Csillag(11)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/05/2021

    Καλή camera για τα χρήματα που πληρώνεις. Δωρεάν cloud για 1 μήνα. Το motion detection εχει επιλογή για περιοχή κάλυψης, αλλά η ευαισθησία είναι ίδια σε όλες τις ρυθμίσεις. Intelligence auto tracking ok. Μπορείς να ρυθμίσεις Preset positions. Επιλογή φωτισμού τη νύχτα, infrared, white light, ρυθμίζονται όπως θέλετε. Event notification με email μόνο με cloud service, push notifications OK. Εγγραφή video σε κάρτα μνήμης, δεν έχει επιλογή ταχύτητας αναπαραγωγής, ενώ εγγραφή σε cloud έχει. Ποιότητα εικόνας σε HD, καλή. Καλή ποιότητα κατασκευής καθαρή εικόνα στα 1080 HD με καθαρό ήχο και πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Η κάμερα ήρθε νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, το πακέτο ήρθε χωρίς φθορές και όντως είναι μεγαλύτερη από ότι περίμενα. Τώρα θα δείξει στην λειτουργία της αν είναι OK. Tην έχω να καταγράφει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και δεν έχω ποτέ κανένα μέχρι τώρα θέμα. θετικό το ότι υπάρχει υποδοχή για καλώδιο ethernet και ότι υπάρχουν κάποια led για το βράδυ. Ένα από τα αρνητικά είναι οτι για να κανεις καταγραφή θελει cloud αρα υπαρχει χρεωση !!! Στα θετικα εχεις αρκετα καλη εικονα το φως του το βραδυ ειναι αρκετα δυνατο και το συν οτι εχει ανίχνευση κινησης οχι οτι ειναι κατι τρομερο αλλα κανει την διαφορα.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    A kamera korábban jött, mint vártam, a csomag sértetlenül érkezett, és nagyobb, mint amire számítottam. Most megmutatja, hogy működik, ha nem gond.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    Ξεκινάμε με την σύνδεση ή οποία είναι εύκολη.Η εικόνα αρκετά καλή με καλή λεπτομέρεια μέχρι 8 περίπου μέτρα.Δεν μιλάμε φυσικά για 5mp αλλά για τα χρήματα που κοστίζει είναι οκ.Αυτα με το live αν πληρώνεται cloud ok με sd τουλάχιστον με αυτή που έβαλα εγώ δεν συνεργάζεται καλα ,γράφει μεν αλλά αρκετά δύσκολα θα δεις ,το playback .Δεν ξέρω μήπως δεν συνεργάζεται καλα με αυτήν την κάρτα κάποια στιγμή θα δοκιμάσω μια άλλη.Ισως να είναι σύμπτωση αλλά τον μήνα με δωρεάν cloud όλα οκ Μώλις έβαλα κάρτα έχω κάποια κολλήματα και δύο φορές αναγκάστηκα να την βγάλω από το ρεύμα για restart.Μια εβδομάδα χωρίς cloud και χωρίς κάρτα live πάλι οκ.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    Jó képminőség, még nem próbáltam éjszaka. Sokkal nagyobb, mint gondoltam. Be kell zárni a dugót. Jó kamera a pénzéhez! Jó ár-érték arány. Nagyobb emberek, akik figyelik a kamerákat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    V dnevnem času je slika dobra. V nočnem času pa je kakovost slike slabša. Pohvalno je da kamera sledi gibanju osebe, prav tako je dobra funkcija reflektorja.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 11 days.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    A szállítmány elég gyors volt, a csomagolás elég jó volt. Az árfüggő kamera elég jó, jó felbontású, jó hangminőségű. De a csomagolás helytelenül került felhasználásra a leírásban, így nem lehetett telepíteni, és sok keresés után azt találtam, hogy helytelenül alkalmazták. Az alkalmazásnak több fejlesztésre van szüksége, mert sok lehetősége csak az asztalon van, ami fizetett és meglehetősen drága, míg ha sd kártyára van írva, a videó meglehetősen lassú.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 10 nap múlva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 7 days.DHL Slovakia

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    nagyon jó ez a második vásárolok.gyors szállítás keresztül Eu raktár adó nélkül. repedt doboz belül, de minden rendben van a kamera működik tökéletesen...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 052
    • Ft49 998
    • Ft15 731
    • Ft4 892
    • Ft57 342
    • Ft18 180
    • Ft11 886
    • Ft19 927
    • Ft17 480
    • Ft21 325
    • Ft9 079
    • Ft16 042
    • Ft20 281
    • Ft50 349
    • Ft17 480
    • Ft20 278
    • Ft20 626
    • Ft6 291