Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (42)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(42)
    • 5 Csillag(34)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2021

    Wow! 4 napos szállítás, Azt vártam, hogy leszállítják a 21. ebben a hónapban, köszönöm, hogy a gyors tranzakció., Eladó & Courier. Az elem rendben van, később tesztelem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    ok very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2019

    Great product The sound is amazing I used it on my amplifier and it worked fine. I also tried with an active speaker and again the sound was amazing It does not work with headphones you need to have some kind of amplifier and then you can use anything you want Generally I really enjoyed this product and I'm thinking of buying more Warning the product does not come with a power adapter EU, UK etc.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2021

    állandó, illeszkedik a leíráshoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2020

    Egy modellt szállítanak, de ez egy 1 az 1-hez a DING Shine másolata. Azt kell mondanom, hogy a minőség javulása messze meghaladja az elvárásaimat. Különösen alacsony, nagyon szép. A termék jól néz ki és jól érzi magát. Megjegyzés: Az adapter amerikai dugóval van ellátva, és nem illeszkedik az USA-ba, ezért rendeljen egy színátmenetet, vagy nem fog működni. (lásd az adapter képét)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2018

    go for it ..it will boost audio without any distortion...I like the bass output..it produce some amount of heat not too high rather too low

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Works fine. Very nice. Give only 4 stars because received without EU AC adapter

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2020

    Good/wonderful made product and as described.Sound is good/warm,tube sound.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2020

    Érdekes kis csőerősítő. Csatlakoztattam kimenet a régi Sony CD lejátszó, hogy ez a kis cső erősítő, és mint a kimenet az én Marantz Aux bemenet. Ez segített, hogy hangot Sony CD lejátszó egy kicsit melegebb és elégedettebb hallgatni. Csak egy probléma van - ez nem Ding Shane, hanem Suca audio. Talán ugyanaz a cég más neveket használ???

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    like

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$35.79
    • US$75.06
    • US$63.51
    • US$101.19
    • US$142.05
    • US$102.34
    • US$37.79
    • US$21.84
    • US$131.66
    • US$33.48
    • US$45.99
    • US$91.28
    • US$10.38
    • US$39.99
    • US$118.95
    • US$15.02
    • US$12.94
    • US$10.50