Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/07/2021

    Szerettem volna látni, hogy érdemes-e TIR objektívet tenni a már félelmetes termékbe, mint a konvoj s2+ és első pillantásra nyitott szájjal maradtam. Most az S2+ egy 50 dolcsis elemlámpa. A gerenda js kiválóan kiegyensúlyozott, és úgy tűnik, hogy lenne dobos is. Alig várom az estét, hogy kipróbálhassam. Egy utolsó dolog, amit vettem a 10 csökkentés opció sst 40 változata s2+.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2019

    I bought the 10 degrees piece since I considered the S2+ too floody for my taste. Turns out that this little upgrade transforms the S2+ into an 50$+ performance flashlight. This thing focuses the lumens where they are supposed to be. Thansforms the beam of a cheap S2+ into a Nitecore P12 beam. Amazing stuff.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2018

    These are really nice lens to change the beam of flashlights. Note you only get one lens so these are quite pricey! Photo, from left to right, shows 10 degree, 25 degree, 45 degree and finally 60 degree.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2019

    Very good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2022

    Minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2019

    Very good quality product, very fast shipping with tracking. The lens fits perfect to Convoy s2+. I can reccomend this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2022

    Az S2+ konvojomat egy teljesen más zseblámpává változtatta: árvízsugár, finoman elosztva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2021

    Szépen illeszkedik az S2 és S2+ konvojhoz, de nem az S21a-hoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    Made my A6 into a proper flood light. I needed to add an extra rubber washer for a perfect fit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2019

    Changed the reflector in my S2+ to the stripe lens and it became a great bike light! would recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$5.03
    • US$10.91
    • US$3.42
    • US$11.38
    • US$5.00
    • US$7.27
    • US$5.74
    • US$46.03
    • US$21.73
    • US$15.45
    • US$8.31
    • US$4.24
    • US$18.47
    • US$6.65
    • US$6.51
    • US$16.36
    • US$7.47
    • US$28.99