Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (309)
  • Kép (28)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(309)
    • 5 Csillag(290)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • Microbd
    FR
    28/02/2019

    Très belle boîte à musique, la boîte est bien vernie, le mécanisme fonctionne parfaitement. La pince à perforer est pratique. Sonorité agréable. Très bon rapport Q/P.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2018

    This is my first programmable music box, and I must say this is the lovely one. Finishing is top grade and functioning is also good. My 7years old daughter also enjoying this. Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    perfeito, chegou em um tempo bom, estou apaixonadíssima. valeu muito a pena

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • chjVIP3
    DE
    13/01/2021

    Szép zenedoboz. Tökéletesen működik, a csíkokkal és némi zenei ismeretekkel egy dallamot is meg lehet komponálni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Elégedett vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Looks very good, but unfortunately mine came with a bent metal plate and the gears didn't work.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Imádtam, tökéletes állapotban van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2017

    La cajita es tal y como se muestra en la foto. Trae unas tiras de papel con unos puntitos marcados que tenemos que ir agujereando con unas tenacillas que tambien incluye. La cinta con los agujeritos la pasamos por la cajita y suena la canción. Ideal para el aprendizaje musical de los niños pequeños.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2019

    I got the box and punched out a song that means a lot to my friend as a present, I really like it and she probably will too!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2019

    Hand turning method is a good idea. Its sound is loud and clear. I selected this for my 8 years old grand-daughter birthday present. She would surely be pleased . This is well-designed music box. Its sound design is especially excellent. All parts are sturdy and processed carefully. I can recommend this music box without hesitation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 023
    • Ft2 980
    • Ft15 646
    • Ft2 648
    • Ft7 288
    • Ft7 529
    • Ft28 017
    • Ft2 980
    • Ft5 631
    • Ft7 831
    • Ft2 920
    • Ft12 591
    • Ft5 119
    • Ft1 503
    • Ft5 420
    • Ft11 265
    • Ft12 049
    • Ft2 648