Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/03/2021

    All good, works nicely (ready for the day I need it!! :) ) Just got to work on improving my box...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2020

    Mikor összeraktam a készletet, az volt a keserű meglepetésem, hogy a készülék nem működik. Nem, nem, nem. Van valami, amit el szeretnék mondani, hogy nincs több ingyen szállítás? Ezt követően sajnálattal kell közölnöm, hogy a vásárlásaim olyan termékekre korlátozódnak, amelyeknek bizonyos értéke van, és már nem vásárolok olyan termékeket, amelyek szállítása drágább, mint maga a tétel. Helló, hogy vagy

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2019

    Buena apariencia , bien empacadas, las ensamblare y probare después de eso ya le recomendaría. Gracias BangGood. Good appearance, well packaged, I'll going to get assembled and tested, after that I would recommend. . Thanks BangGood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • gusVIP5
    GI
    11/10/2019

    Item received on time and as specified in description. Fun and easy to assemble and works well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2019

    Good soldering practice for a beginner like myself. I got a 5 pack for cheap. I couldn't get my first to work and I will try again on another.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2020

    Nagyon elégedett vagyok a termék minőségével Az elektronikus alkotások amatőrjeinek ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2019

    tutto come descritto e funziona bene!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2019

    nice little amp, very sensible. easy to mounto, few parts.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2019

    Easy to mount but mic quality is poor...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$6.99
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$11.54
    • US$32.33
    • US$6.29
    • US$10.38
    • US$3.49
    • US$5.99
    • US$11.99
    • US$8.39
    • US$6.89
    • US$4.09
    • US$29.99
    • US$6.92