Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (231)
  • Kép (39)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(231)
    • 5 Csillag(223)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/02/2021

    Erős felépítés. Gumírozott hátlap, csúszásmentes. A kijelző fényerejét maximumon kell használni, akkor megfelelő. Az alkalmazások gyorsan futnak. Az akkumulátor nekem 3 napot bír. Kamera az árnak megfelelő, nem profi, átlagos használatra. Töltés USB-C tipusú. A kijelzőt védő gyári fólai nem jó minőség, ajánlott lecserélni. EU töltő adapter, Magyar menü van. Az árát megéri.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Jó szilárd telefon, amely szállították gyorsan és biztonságosan Gyönyörűen dobozolt, beleértve az üveg képernyővédőt, töltőt és kábelt, kapcsolót fejhallgatóhoz és utasításokhoz. Könnyen beállítható, beleértve lépésről lépésre útmutató átvitele alkalmazások előző telefon vezeték nélkül és egyéb adatok a Google-fiók. Kicsit nagyobb és biztosan nehezebb, mint gondoltam, de szilárd szerkezet, amely minden bizonnyal ellenáll a nehéz használatnak. Nagyon elégedett a telefon és kiváló ár-érték arány.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    gente sinceramente as câmeras deixa eu desejar eu não gostei por isso eu quero devolver e trocar por outro em bolso qualquer coisa ela me fala como fazer isso

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    great tool, amazing device! Robust, elegant, waterproof, armored for hard use, fast, 6ram, lots of storage space. I am still in the process of learning it. It was important that it came very quickly, 20 days only from China. I recommend it, only 108 euros including shipping! in Athens costs 230!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    Igazi strapa telefon. Erős burkolat. Ütésálló sarkok. Akkumulátor jó. Kamera átlagos. Memória elegendő. Kijelző fényerő rendben. Magyar nyelv 90 % -os. Munkás-, második telefonnak nagyon jó. 6 GB Ram sokat jvít a teljesítménen. EU töltő adapter. USB - C töltő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Igazi strapa telefon. Erős burkolat. Ütésálló sarkok. Akkumulátor jó. Kamera átlagos. Memória elegendő. Kijelző fényerő rendben. Magyar nyelv 90 % -os. Munkás-, második telefonnak nagyon jó. 6 GB Ram sokat jvít a teljesítménen. EU töltő adapter. USB - C töltő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Kiváló minőségű celluláris, nagyon erős készülék kifogástalan befejező, az akkumulátor kamera és a processzor kiváló minőségű.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    consegna veloce, ottimo rapporto qualità-prezzo, molto soddisfatto!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Compared to its price, its performance is good. GPS quickly finds a signal. Wifi is good. Field strength is good. The computer cannot see the phone with the factory cable.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2021

    Product nice and heavy duty. but delivery very slow at destination.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft55 035
    • Ft125 797
    • Ft40 882
    • Ft40 882
    • Ft75 477
    • Ft31 447
    • Ft119 507
    • Ft23 584
    • Ft81 767
    • Ft50 317
    • Ft50 317
    • Ft103 782
    • Ft34 592
    • Ft97 181
    • Ft15 722
    • Ft12 577
    • Ft62 897
    • Ft135 232