Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (86)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(86)
    • 5 Csillag(83)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/09/2021

    Problémák nélkül érkezem, és nagy reményekkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Haven't tested yet but looks a very good gyro with many functionalities. The box is excellent containing all that you need to install it! The package arrived to Greece faster than expected and in excellent condition!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2020

    Arrived no damage, just what i needed now waiting to fit to my plane fingers crossed i can work it out

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    arrived relatively quickly and looks as expected. not tried it yet but hope it works well. seems to have good capability.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2020

    Noice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Általában a FrSky S6R-rel vagy az új SR6-tal repülök, de néhány modellemben van ez az NX3 Evo FC, és ugyanúgy működik, mint a drágábbak, Az egyetlen dolog, amit teszek, hogy visszafogom a vezérlőfelület mozgását, csak egy kis mozgásra van szükség, és ha egyszer belejössz, hogy ezeket beállítsuk, azok tényleg jól működnek. Tehát, ha a költségvetés, akkor ezek nagyon jól fognak működni. Ne feledd, a minimális dobások és a minimális mozgás működik a legjobban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    It has taken 7 days from ordering to arriving at my door stop and I live in the UK. So 10 ou of 10 for that, it's quicker than some recent purchases in the UK! I haven't as yet tested but everything has arrived intact with no damages so hopefully all will go well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2022

    Fantasztikusan működik a földön, még nem teszteltem repülőn, de a modellem rázogatása a földön úgy tűnik, jól mozgatja a felszínt. A kikötői feladatok nehéz kitalálni, és ha szeretné futtatni a fényeket, akkor szükség van legalább 6 csatornára (egy 4 csatornás síkon)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2021

    Package came earlier than expected! very well packed and will be part of my next project! congrats for the service!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2021

    Nagyon gyors szállítás: két hét Kínából Hollandiába. Ez egy kiváló giro, különösen a sürgősségi gomb kiválóan működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$14.85
    • US$14.78
    • US$19.80
    • US$9.19
    • US$158.69
    • US$8.90
    • US$8.04
    • US$27.71
    • US$17.31
    • US$57.49
    • US$15.99
    • US$10.38
    • US$205.84
    • US$20.69
    • US$21.93
    • US$42.64
    • US$57.49
    • US$22.99