Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(53)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/10/2017

    Lo he comparado con otros sensores y la medición parece ser precisa. La vaina es más corta que la de la foto de la web, pero no tiene ninguna importancia para mi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    As described 😁

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2019

    works perfect :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2019

    ottimo sensore. consigliato

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    compliant,well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2020

    Hello one sensor has 0,32K delta the other one 0,5K delta, allowed are +-0,5K. OK If it an real DSDS18B20 9-12Bit or an DS18S20 9bit I can't say, for that I have to load an testprogram into the esp8266 12E. I think they are. i am happy with them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2019

    Easy to order and pay. Item exactly as described. Purchases take a little longer to get to Australia, but that’s to be expected when buying from an international supplier. 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2019

    ich habe die 5 Meter Variante bestellt (Lieferzeit ca. 3 Wochen nach Deutschland) und sie bereits alle kurz getestet. Unterscheiden sich bisher weder optisch noch von der Funktionalität bzw. Messgenauigkeit von dem deutlich teueren EU Versionen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2017

    Нормальное качество. Провод в меру гибкий. Герметичность проверю позже. Сравнить пока не с чем.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Balíček byl doručen na druhý pokus. Poprvé pošta vrátila zpět do Číny. Děkuji obchodu, že vše zařídil. Jsem spokojen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 992
    • Ft22 615
    • Ft992
    • Ft2 287
    • Ft4 630
    • Ft1 324
    • Ft3 180
    • Ft2 984
    • Ft1 042
    • Ft1 324
    • Ft1 773
    • Ft3 064
    • Ft3 150
    • Ft3 445
    • Ft2 652
    • Ft3 064
    • Ft3 831
    • Ft1 792