Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1224)
  • Kép (163)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1224)
    • 5 Csillag(1187)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/12/2020

    Αυτό το servo είναι κτήνος. ανασηκώνει όλο το αμάξωμα , έχοντας το όχημα ( 1/8 ) με το πλάι, πολύ εύκολα σε σύγκριση άλλα servo μου. Φαίνεται αρκετά ποιοτικό . Ο χρόνος θα δείξει ! ! !

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    This servo is beautiful and very powerful. For the price of it,,,,,,,,, you would be crazy to not get a couple of them. Working range from 4.8v to 6.8v. 25kg power. I've got it in my Typhon 3S V2. Top mark's for this and for the price. Delivery was fast too. Very impressed with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Ez a második, amit megvettem. Mindkettő 3 nap alatt előkerült, szóval nem kell várni. Jól csomagolt mindkettőjük és az első működik egy élvezet, még mindig tesztelni a második.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Jó minőségűnek tűnik, a legtöbb dolog, amit megveszek, nem értem, miért ne lenne ez. Én valószínűleg kipróbálni egy 1/10 HSP kefe nélküli teherautó, ha nem talán a Kraton-ExB 🤷‍♂️.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    I have these in all my RC Cars. Zd Pirates 1/8, Redcat Shredder 1/6, HPI Savage 1/8 & Redcat Blackfoot xte pro 1/10. That's a total of 4 and 1 spare. They also have these in the micro version for smaller RC cars 1/12 or lower. Highly recommended :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2021

    Amit rendeltem, megérkezett. A szerva jó, mielőtt megnézem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    Hű! Ez a szervo tökéletesen illeszkedik a perembe. Még nem fektettem bele energiát, de a nehéz hideg acélból ítélve ez egy minőségi darab, ami elég jól fog menni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    A tétel gyorsan megérkezett, jó állapotban. Ezt az Arma Big Rock-omba telepítettem. Néhány kisebb vágás a fülek kellett, hogy illeszkedjen a tartó. szervo tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    I've fitted two to my 1/8 kyosho inferno GT. I have ran them a couple of times and they seem to be doing a great job! The included alloy arm is very nice but didnt suit my car. I hope these servos will prove to be durable, time will tell. I have ordered more based on a great first impression.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Fits DHK Maximus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 642
    • Ft2 940
    • Ft32 968
    • Ft6 591
    • Ft6 620
    • Ft7 674
    • Ft6 957
    • Ft3 676
    • Ft6 250
    • Ft12 873
    • Ft3 116
    • Ft10 665
    • Ft14 650
    • Ft9 206
    • Ft6 228
    • Ft22 296
    • Ft20 385
    • Ft2 561