Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1195)
  • Kép (156)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1195)
    • 5 Csillag(1162)
    • 4 Csillag(28)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/12/2020

    Αυτό το servo είναι κτήνος. ανασηκώνει όλο το αμάξωμα , έχοντας το όχημα ( 1/8 ) με το πλάι, πολύ εύκολα σε σύγκριση άλλα servo μου. Φαίνεται αρκετά ποιοτικό . Ο χρόνος θα δείξει ! ! !

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    This servo is beautiful and very powerful. For the price of it,,,,,,,,, you would be crazy to not get a couple of them. Working range from 4.8v to 6.8v. 25kg power. I've got it in my Typhon 3S V2. Top mark's for this and for the price. Delivery was fast too. Very impressed with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Ez a második, amit megvettem. Mindkettő 3 nap alatt előkerült, szóval nem kell várni. Jól csomagolt mindkettőjük és az első működik egy élvezet, még mindig tesztelni a második.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Jó minőségűnek tűnik, a legtöbb dolog, amit megveszek, nem értem, miért ne lenne ez. Én valószínűleg kipróbálni egy 1/10 HSP kefe nélküli teherautó, ha nem talán a Kraton-ExB 🤷‍♂️.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    I have these in all my RC Cars. Zd Pirates 1/8, Redcat Shredder 1/6, HPI Savage 1/8 & Redcat Blackfoot xte pro 1/10. That's a total of 4 and 1 spare. They also have these in the micro version for smaller RC cars 1/12 or lower. Highly recommended :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    A tétel gyorsan megérkezett, jó állapotban. Ezt az Arma Big Rock-omba telepítettem. Néhány kisebb vágás a fülek kellett, hogy illeszkedjen a tartó. szervo tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    I've fitted two to my 1/8 kyosho inferno GT. I have ran them a couple of times and they seem to be doing a great job! The included alloy arm is very nice but didnt suit my car. I hope these servos will prove to be durable, time will tell. I have ordered more based on a great first impression.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Fits DHK Maximus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Egy jó szervo kiváló építési minőség a pénzért. Mindenhol o-gyűrűk vannak, hogy megakadályozzák a por és a nedvesség bejutását. Minden fém fogaskerekek, a kar foroghat 360, néhány mods lehet használni, hogy a hatalom kerekek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Nagyon gyors szállítás, kb. egy hét. A szervót műanyag zacskóban szállítják. Optikailag minden rendben. Nagyon jó, egy Alu kormánykürt is tartalmaz. Ezeket a szervókat már telepítettem különböző modellekben, gond nélkül. Vannak gyorsabbak is, de nagyon erősek ehhez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 575
    • Ft1 239
    • Ft7 431
    • Ft14 307
    • Ft6 437
    • Ft8 939
    • Ft5 572
    • Ft5 263
    • Ft24 681
    • Ft15 175
    • Ft20 131
    • Ft4 702
    • Ft247 492
    • Ft55 446
    • Ft11 752
    • Ft27 187
    • Ft17 885
    • Ft1 422