Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (59)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(59)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/12/2018

    Muito bom o alicate amperímetro, principalmente pela sua faixa de preço e qualidade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2017

    приехало быстро! качество хорошее - думаю как и на базаре... немного сэкономил на покупке- спасибо!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2017

    Good cheap AC clamp ammeter. Not extremely accurate with low readings. The Peakmeter MS-2008 is more sensitive and accurate for everyday use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • lacVIP3
    HU
    22/04/2019

    Very good and useful *****

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Jo cucc

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2020

    Jó mérő..de rossz specifikációt vettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2019

    Thank You. I.ve received this product and teste it. It is working fine and accuracy is acceptable for the price paid. Delivery was very fast. I was very disappointed when I received the first model witch was faulty and all the hassel that went with it to get it replaced. Thank you Banggood for helping me to replaced the faulty model

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2018

    очень удобный и безопасный прибор. широкий спектр применения. отзывчивый продавец. рекомендую. спасибо. ПРОДАВЕЦ-МОЛОДЕЦ!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2018

    Cumple con lo que se espera de el. En mi caso, me he equivocado con la compra pues no vi que solo mide amperaje en AC y no en DC que era lo que necesitaba.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2020

    ..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 424
    • Ft7 583
    • Ft11 679
    • Ft8 215
    • Ft4 738
    • Ft5 108
    • Ft9 479
    • Ft4 422
    • Ft6 002
    • Ft16 749
    • Ft5 054
    • Ft5 108
    • Ft16 749
    • Ft10 219
    • Ft7 267
    • Ft6 318
    • Ft29 708
    • Ft6 318