Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (200)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(200)
    • 5 Csillag(187)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/05/2021

    a leírásban feltüntetett motor. az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a pad, amely megjelenik a képen, de ez nem teljesen elengedhetetlen. Az ár úgy tűnik, nagyon jó vétel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    Köszönöm, megérkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2021

    A motorok jól működnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Nagyon kicsi, de nagyszerű motor. Rákötöttem egy ESC-re, és teszteltem egy szervo teszter segítségével. Nagyon jól teljesített, és bárcsak többet vásároltam volna.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    good product...🖤🖤 ඩිලිවරි කරපු එකා පිස්සු කෙලිනව.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Jól működik, mint egy húzó még nem próbálta a toló beállítást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Nagyon jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2019

    The quality is perfect. CNC machined. Rotates in his axis without wobbling. The cable is long so you can connect them directly to this kind of new 4 in 1 ESCs stacks. KV are real 2280KV. The shaft diameter is M5 and the weight in a precision scale is 20g. Used with 3s 1500mah battery and works like a charm. Also tested with 5058 propellers. If you also need some cosmetic design this is the perfect one because of the CNC machining terminations. They are great. Recommeded 100%

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2019

    This is the second motor that I bought. I have tested it and it works well. Thrust on 2s (full battery) with a 5x4 prop is just over 200 grams (as in the specs.). Flight time (mostly full throttle) on 850 mAh, 2s with the 5x4 prop is close to 15 minutes and when I am just floating around, flight times are 25 minutes.This means that at full speed the motor draws just under 4A. The esc I use is 12A, but I think that 6A (constant) would suffice with this set-up.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2018

    I bought this motor together with the SimonK 10A ESC and Kinkong/LDARC 5040 propellers. The motor is very well made, the leads are silcone and will not break off when moved. The motor runs well and does not get warm with this set-up. However, thrust is (in my case) more likely around 150g (battery = Zippy Compact 850 mAh 2s - was not full), as the model (184g) is not supported by the thrust of the motor.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 597
    • Ft1 137
    • Ft7 247
    • Ft3 962
    • Ft4 293
    • Ft3 814
    • Ft6 484
    • Ft5 720
    • Ft4 504
    • Ft13 737
    • Ft22 799
    • Ft3 662
    • Ft6 867
    • Ft14 405
    • Ft5 720
    • Ft6 867
    • Ft21 751
    • Ft21 371