Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(27)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/01/2020

    Oké, összességében örülök, hogy eljött és működött, nem panaszkodom. De a stabilizátoraim nem férnek be a bal műszakba. Tudom, hogy ez a NYÁK problémája, mivel ellenőriztem ugyanazt a szúrást a del/enterben, és tökéletesen illeszkedik, de a lyukak a szúráshoz túl kicsik? Felcsatolok egy képet, hogy elmagyarázzam. Ha szeretne egy DZ60 ellenőrizze máshol egy másik honlapon. Most meg kellett fontolnom, hogy nem lesz szúrásom a műszakra, vagy megváltoztatom az elrendezésemet, hogy 1,25u 1u legyen a műszakom emiatt!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2020

    This is crap. I did not read the comments before buying, so I ended up with a ripoff that doesn't have all the buttons programmed, some backlight LED don't even light up and I don't know how to fix any of this. Also, the shift holes for the stabelizers are not of correct size. Don't buy!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    Kapott tétel jó állapotban után 6 munkanap hajózás Fülöp-szigetek. Tesztelt és jól működik, bár én még befejezni az építmény. Fel a hüvelykujjat!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Ahogy mások csak felfedezték nem igazi DZ után kicsomagolás. az USB érzékelő nem ad gyártó DZTECH. Tudtam, hogy villog a bot a dz60 és Yd60mq_16led. A végén mentem yd60mq_ansi elrendezés csak annak biztosítása érdekében, hogy én minden funkcionalitás Faux DZ60. Miután egy Pok3r felhasználó forrasztottam az MX kulcsokat ugyanarra a helyre, mint a Pok3r hozzáadott LED háttérvilágítás a kulcsokhoz. Ezután hozzáláttam a kulcsok 2 réteghez, mint a jelenlegi beállításom. Minden jól ment, így valószínűleg ajánlom a fórumon bármilyen kedvezményes vagy kupon áron, mint alternatíva a többi 60 táblák.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    pcb looks clean and and looks good but i wouldn't recommend it to a beginner on mech keyboard cuz its solder pcb not a hot swap but if you know what your doing its a good buy for sure

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Miután megkapta az összes alkatrészt, amire szükségem volt, hogy befejezze a billentyűzetet használtam a nap nagy részében, és egy ideig használat után már nem kap felismert a számítógépem. Pár másodpercig bekapcsol, aztán beragad egy gombba, majd szétkapcsol. A hátsó LED-ek egy része ezután más színbe is változik. Mit csináljak?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2020

    !IMPORTANT! This PCB is not an original DZ60. It is a YD60MQ. When programming the PCB, enter reset mode by a button found on the underside of the PCB (not “b”+spacebar like a normal DZ60). Also when programming use YD60MQ config not DZ60 config. The board has under-glow RGB however after programming, 2 LEDs at the bottom left stopped working (they are functional however aren’t picked up by the programming so they remain off). This is a common fault with the PCB so expect it to happen. This will only matter to you if you have an acrylic/transparent case (and even then, it can be hidden by certain RGB modes like partial breathing). All in all, if you’re expecting a DZ60 you will be very disappointed. But if you’re a newcomer to custom boards expecting a basic PCB that will gets the job done, then this product satisfies quite well.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    It was pain but after long searching I find out how this (probably) YD60mq PCB is possible to flash. QMK doesnt work for me with 12/16 yd60mq. As support wrote me in emails , about using DZ 60 templates - it is not working at all. Final solution is use https://kbfirmware.com/ and after than use GK64 template which you can find on the internet. Default setting is not correct. But is not hard to change it and compile it and than flash it ... Good Luck. :)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2020

    Quality seems okay, board seems fine, but only after I realized from reviews this isn't actually a DZ60 it is a YD60. This isn't VIA compatible at the moment, and you'll need to flash the YD60mq firmware from QMK to get everything working properly. I thought I had a borked board until I realised this. I wish Banggood would update the listing to reflect the board properly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2020

    Ez a második, mivel a QMK frissítette a YD60MQ konfigurációt 16 LED-re és az iso/ansi elrendezésre, annyira könnyű villogni és használni. Will egy harmadikkal, hogy építsd a barátomnak.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 928
    • Ft5 945
    • Ft3 301
    • Ft2 971
    • Ft7 597
    • Ft15 198
    • Ft19 494
    • Ft5 284
    • Ft2 277
    • Ft7 267
    • Ft19 164
    • Ft12 885
    • Ft3 632
    • Ft16 520
    • Ft15 528
    • Ft10 572
    • Ft21 807
    • Ft13 215