Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (23)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(23)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/12/2020

    Gyors szállítás, szép kis gép. De az egyik része, a szárny felső része hiányzott.A fólia könnyű volt, de az egész túl rövid volt. Nem szabad előre kivágni.Az ujjainak kell egy kis hely, hogy feszesen húzza a fóliát. Szóval volt egy kis vékony rétegelt lemez a törlőkendőmben, és a saját fóliámat használtam.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Goes together quite easily. 2 evenings of glueing sticks. Recommend to get some gap filling CA or other glue as not everything fits together precisely. I used polyurethane glue where gaps needed to be filled. Also a bit of filing and sanding required to make parts fit perfectly. Installed GH-S37D servos from banggood. Needs some modification as servo holes are a bit tight and screw holes don't match but nothing difficult. For power system got AEORC AFM1306 2S Mini Power System Combo Set from banggood. 1404 was not available but it should give similar performance. Will test when I get covering film and update if possible.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Köszönöm Saller és bumm Isten, adj 5 csillagot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    A szolgáltatás minősége szuper. A tétel a bejelentett tételnek felel meg. Gyorsan kézbesítették. Elégedett vagyok az áruval és a szolgáltatással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Gyors és nagyon ügyes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TimVIP5
    DE
    23/12/2020

    Nagyszerű csomagolás és a minőség jól néz ki. Alig várom, hogy összerakjam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Nice little kit, well packaged good laser cutting.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    very beautiful package but I thought it will come with remote control and battery, I will like to know what else I need to buy to complete the kit for flying? if you can give me like to buy the remote control and battery I'll be more than happy:)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    This is the replacement sent to me as the first one didn't have the power system, as advertised. This replacement lacked the power system also. Now I have two planes that were supposed to have the motor, esc, and servos included but I still no power system! Getting frustrated!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Minden elégedett ezzel a vásárlással. Gyönyörű minőség. Gyors szállítás. A tánc szárny termékek, ez a pontosság minden alkatrész a készletek. Bizalommal vásárolhatunk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27 189
    • Ft19 008
    • Ft17 107
    • Ft26 613
    • Ft39 920
    • Ft19 008
    • Ft24 395
    • Ft17 424
    • Ft20 551
    • Ft19 296